You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

Acemi Üye
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
ya ben daha yeni okuyorum günlüğü eski mesajlarıda yeni gördüm burdan cihat safa ve şafak a sesleniyorum lütfen geri dönün azıcık hatırım varsa tabi (abla sende kim oluyosun bizsen sanane diyosanız) orasını bilemem sizin yaptığınız pire için yorgan yakmak bir kaç kişiyle takıntılısınız diye bütün arkadaşlarınızı görmezden geliyorsunuz peki bu ayıp değilmi son sözüm sizi burada görmek istiyorum inşaallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hhohohogülücük

nbr nan gnlükgülücük
yaw noldu buqün bak anlatiimgülücük

kankamla gezcektik ama yalnıs olmas didik birilerini arıos bktım eski mahalledeki eski kankam!!:D

onu da aldık cıktık gezmeyegülücük
sora yeni bi mağaza acılmıstı ora gddikgülücük

dehşet güseldi yaww biriyle tanıstık off ne manyak bi gündüüüügülücükhalay

nese gerisi bana kalsın....gülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Sewgisiz günlükk
Canım çok sıkkın bu aralar bunalım takılıorum.
Bi pasta ısmarlayan yokkkTongueTongue
Bugün çok yoruldum iş yaptımüzgün
Kafam bulanıkkk off offfüzgün
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
OOO GÜNLÜK NABER BİRADER YA BİZİMDE İŞ GÜÇ İŞTE NAPARSIN.ŞEYTANA UYDUM GİTTİM NİŞANLANDIM BE KARDEŞİM VALLA BAŞIM FENA YANDI YAW SEN SEN OL NİŞANLANMA :D
KISADAN KIZI KAÇIRI VER OLSUN BİTSİN NEYSE ABİCİM Bİ ARA YENDEN UĞRARIM BEN SANA HADE HAYIRLI GÜNLÜKLER :D

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sevgili günlük
ilim yolcusuna söyle allah mesut etsin gülücük
bi de gördüğün gbi vip olmuşum..ee o kadar çemkirmeden sonra Tongue ama beni bunlarla susturamazlar zuhahaha gülücük
neyse günlük ben halkçı biriyim bilirsin ayrımcılıktan hoşlanmam..
fernandoyla ayrıldık..yani ayrılmak durumunda kaldık..en kısa zamanda yeniden buluşcaz ama..içimden bi parça koptu onu yollarken inan..allah sevenleri ayırmasın gülücük
şafak almış mıdır paketi acep? arar alırım dedikoduları..ama sana söylemem sen herkese yayıyosun sonra Tongue
neysem hadi eyvallah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nbr yaw günnükgülücük

ayh sinir oldumsinirben daha uyucaktım zorla kaldırdılar kalk kahwaltıyı kaldırcas artık die mecburen kalkmak zorunda kaldımKizgin:D

ahh yaw yakısıklı ei kalpli kankam aramıs sabah ama ben uyuyodum yetişemedimgülücüktühh bea.....

nese birasdan bn onu ararım....
hade birasdan yine yazarımgülücük..................
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2008, Saat:11:14 AM, Düzenleyen: mRw*92.
Profesör
ruf ne anlatıcaksın burda kimse birisi gitsin diye birşey yapmaz yapamaz, kimse kimseyi sevmek zorunda değil muhatap olmak zorunda değil iyi geçinmek zorunda değil sinirlenmeye başladım artık kapatın şu konuyu isteyen gelir isteyen gider burası herkeze açık ve herkeze eşit, kimse kimseyi suçlamasın herkez baksın keyfine
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgili günlük
ilim yolcusuna söyle allah mesut etsin gülücük
bi de gördüğün gbi vip olmuşum..ee o kadar çemkirmeden sonra Tongue ama beni bunlarla susturamazlar zuhahaha gülücük
neyse günlük ben halkçı biriyim bilirsin ayrımcılıktan hoşlanmam..
fernandoyla ayrıldık..yani ayrılmak durumunda kaldık..en kısa zamanda yeniden buluşcaz ama..içimden bi parça koptu onu yollarken inan..allah sevenleri ayırmasın gülücük
şafak almış mıdır paketi acep? arar alırım dedikoduları..ama sana söylemem sen herkese yayıyosun sonra Tongue
neysem hadi eyvallah..

GÜNLÜKCÜM VİRÜSE SÖYLERMİSİN DARISI BAŞINA karizm

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.