You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

Profesör
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
ben burda herkeze eşit mesafedeyim ve ben burdayken kimse kimseye haksızlık yapamaz kendisine haksızlık yapıldığını düşünen arkadaş veya herhangi bir yöneticinin yetkisini kötüye kullandığını gösterebilcek bi arkadaş varsa gelsin bana pm atsın mail yazsın gereken yapılır ama bu şekilde sadece bize haksızlık yapıldı derseniz bu konuda ne yapabilirimki haksızlığın ne olduğunu görmeden bilmeden bakmadangülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şimdi günlüğe dönün ve bu konuyu kapatın, söylemek istediğiniz birşey varsa pm atabilirsiniz.

hadi mesaja tıyım napıyom kahvaltıyı bekliyom:Ç)
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
sevgili günlukkkkkkkkkkkkkk uyuz günlük gıcık şey hıh seni öldürsem kan da akmazkigülücük
elimi boş yere kirletmıyımgülücük
şeyy şuan zerayla dertlerşiomgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
ha günlük dün neler oldu olum bi bilsengülücük
sabahın köründe ablamın lisden ark ı geldi (birgül), işte bişler hazırlayı yedik snra gültepeye gittik birgül ordan eve geçti, tabi gül tepenın serserılerı meşhur allam gıcık oldum orda neyse iştee snra ablamı mağazadan mağzaya sokup giysi aldırdımgülücük dün iflas edıyodu nerdeysegülücük
işttee bayağı yoruldum, snra eve geldım saat 7 civarı konsere gittik ablam ece kanakm sevtap onun ablası nur, ha sen şmd ne konserı dıceksın kıraç ın konserı ama yaz festıvalı vardı bzm semt ın bedava yaniigülücük dımtıs dımtıss oynadık ama eve geldiğimde halim kalmamıştı nangülücük
bide zera msj atmş msn e gell gelıcektım ama net kıllık yaptı açılmadı hıh nese zaten saat gece 3 olmuştu uyuyum dedım en iisi sabah bi uyandım saat 1 yani öğlen uyanmş oldumgülücük öle işteegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne çok şey yapmışsın öyle qurbigülücük

öle valla eko abigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
slm günlük bügün hem cok mutluyum hem cok yorgun
sonunda evime geri geldim ama yorucu bi yolculuktu ve sitemede kavustum tabi ay cooookkkk mutluyum yaaaagülücükallah bu mutlulugumu bozmasın inşş...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sevgili günlük bu gün gereksiz kişilerle gereksiz polemiklere girdim

güzel vaktimi boşa harcadım bida harcamıcam sözgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.