Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
percussionist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeee
şimdi bişe derdimya neysseee
ya mecburi bi ayrılık olcak bnmki ama yaz tatilnde falan geri dönüş yapıcam biraz özleyın beni

ayrılan arkadaşlarıma çok üzüldüm, ihlformu gerçkten çok seviyorum, ciddi anlamda kalıtelı arkadaşlar edınmeme vesile oldu, ayrıca o kadar konu paylaşıldı, bilgi entelektüllek vs...
bi ay daha burdayım ama fazla vaktım olmadığı için giremıyorum, randevu defterlerım hep dolu

hem öyle ayrılıklara dayanamam şmdden vedalaşmaya başlasak anca biter zaten
atmacaya söyle cihat haklı bilmediği şeyler var yarın buluşursak anlatırım ona
ben de hala burdaysam bu site ekremin diye burdayım..free ye de söyle fernando onun bildiği brezilya dizilerindeki fernando değil sevdiceğime laf etmesin karışmam haa

çok güzel bi rüya gördüm günlük ata binip red kit misali gün batımına doğru gidiyodum

neyse günlük..
haa şafaklan konuştuk..allah kimseye böyle bi dost vermesin..böyle mükemel dost bi tek bende olsun nihahaha

hadi eyvallah

sonunda kurs bitti işte bugün kutlama war

konağa incem ohh gezcem gezcem gezcem .......... nese annmde dio ki yannız gitmein kaybolursunus

tabe bilmio o okuldan kaçıp kaçıpp konağa indiimi yane awucumun içi gibi bildimiii

nese annmi ikna ettim ben gidiom para da aldım hohoho

hade ben kaçtım
*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi