You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
percussionist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeee

şimdi bişe derdimya neysseee
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
ben de gidiyorum :hııh:

ya mecburi bi ayrılık olcak bnmki ama yaz tatilnde falan geri dönüş yapıcam biraz özleyın benigülücük
ayrılan arkadaşlarıma çok üzüldüm, ihlformu gerçkten çok seviyorum, ciddi anlamda kalıtelı arkadaşlar edınmeme vesile oldu, ayrıca o kadar konu paylaşıldı, bilgi entelektüllek vs...

bi ay daha burdayım ama fazla vaktım olmadığı için giremıyorum, randevu defterlerım hep dolugülücük
hem öyle ayrılıklara dayanamam şmdden vedalaşmaya başlasak anca biter zatenkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
benimde anlamadığımda bu yönetimdeki arkadaşlar size ne yapabilir çok merak ediyorum??? yazdığınız mesajımı editledi, açtığınız konuyumu kilitledi size hakaretmi etti cezamı verdi? hiç bi yönetici arkadaş gerekçe olmadan bunları yapamaz zatende yapmaz... sitede yetkili olan herkezi sevmek zorunda değilsiniz..veya sizin sevmediğiniz biri burda yetkili olamayacak diye bir kaide de yok olamazda...bi şikayetiniz yok bize şu haksızlık yapıldı diye bi göstergeniz yok sonra gelmiş biz yönetimden şikayetçiyiz... Gidenlere güle güle demek düşer bize ancak
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sevgili günlük
atmacaya söyle cihat haklı bilmediği şeyler var yarın buluşursak anlatırım ona gülücük ben de hala burdaysam bu site ekremin diye burdayım..
free ye de söyle fernando onun bildiği brezilya dizilerindeki fernando değil sevdiceğime laf etmesin karışmam haa gülücük
çok güzel bi rüya gördüm günlük ata binip red kit misali gün batımına doğru gidiyodum gülücük
neyse günlük..
haa şafaklan konuştuk..allah kimseye böyle bi dost vermesin..böyle mükemel dost bi tek bende olsun nihahaha gülücük
hadi eyvallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nan günnük ben geldimgülücük

sonunda kurs bitti işte bugün kutlama warkahkaha

konağa incem ohh gezcem gezcem gezcem .......... nese annmde dio ki yannız gitmein kaybolursunus kahkaha

tabe bilmio o okuldan kaçıp kaçıpp konağa indiimi yane awucumun içi gibi bildimiiikahkaha

nese annmi ikna ettim ben gidiom para da aldım hohohogülücük

hade ben kaçtımgülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.