You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İdrarlı Kıyafetle namaz olurmuş!

İdrarlı Kıyafetle namaz olurmuş!

General
RE: İdrarlı Kıyafetle namaz olurmuş!
Aslında o kelimeyi ilk kez kullandım burada sanırım.Pek o tarz kelime kullanma taraftarı değilim.Çünkü karşı taraf anlamayabiliyor bu sefer onu izah etmemiz gerekiyor konu uzuyor.

Mezkur demek,bahsi geçen demektir.Bu kitaplarda çok kullanılan bir kelimedirgülücük

Ben mezkur şu demek diye bir konu açmam.Açacağım konu özgün olmalı.Yani internetten hemen yazınca bulunabilecek konuyu açmam.Herhalde bu sitede öyle bir konu zaten açmamışımdır hiç.

Bana istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz;ama benim hitabım bu şekilde devam edecektir.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Naz değil benimki tabikide.

Meraklısınız sanırım.Kitap alıp okusanız hoşunuza gider bence.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Öğrenmek istiyorum diyelim , bende konulara teşekkürler , sağol , güzeldi vs vs , kısa kısa cewap yazılmasından we yazmaktan hoşlanmıyorum aslında .. Ama çoğunada öyle yazmak durumunda kalıyorum.. Fikir alışwerişinde bulunmak istiyorum .. Ama elimizden birşey gelmiyor maalesef gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yeni aklıma geldi siz profil resmimdeki kişi için kim demiştiniz.Ben öyle bir mesajınızı okumuştum bugün sanki.Ama araya kaynadı sanırım.

Öğrenmenin tek yolu okumaktan geçiyorgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Resimdeki kişi İhsan Şenocak.Yani bir hocanın resmi. Profilimde hoca resminden başka bir şey olmaz herhaldegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.