You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İdrarlı Kıyafetle namaz olurmuş!

İdrarlı Kıyafetle namaz olurmuş!

General
RE: İdrarlı Kıyafetle namaz olurmuş!
erkek we kız bebekte yemekte yiyorsa hani demişsin ya sadece su we sütle beslenirse diye .. Yemek yeniyorsa sonuç değişir mi ? Bu arada bekliycem konuyu , neden konu açasın yok yorum yapılmadığı için mi yoksa başka sebepten dolayı mı ??
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yukarıda yazdım ya 5 Mezhebin görüşünü.Hanefi ve Maliki Mezhebine göre erkek veya kız fark etmez.İdrarı yıkanmalıdır.Yani bu iki Mezhebe göre sonuç değişmez.

Yorum yapılmaması da etkili tabiki.Siz evin içinde duvara konuşmazsınız değil mi.Aynı bu da o örnek gibi.Yazdığım anlaşılıyor mu,anlaşılmıyor mu onu bile bilemiyorum kimse yorum yapmayınca.Başka sebepler de var tabiki.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2014, Saat:06:37 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
Yukarıda ikinci kere Hanefi Mezhebinin görüşünü yazdım.Üçüncü kere mi yazayım yaniSad Önceki mesajı okuyamıyor musunuz?

Ya artık yanlış anlayan,bana iftira atan yok.İlk geldiğimde birkaç kişi vardı.Ama karşılıklı bir konuyu konuşamayacaksak benim konu açmamım anlamı yok.Ben yazıyorum konuyu,sitedekiler anladı mı,açık olmayan bir cümle var mı hiç bilmiyorum.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2014, Saat:07:01 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
anladım anladım tamaaaaammm :D 2 sefer okuyunca anladım şükür :D ama senin hatan yok yanlış anlama abi ben bilinçsiz okuyomuşum demek ki Sad şimdi tekrar okudum tamam ..
-
Bu aralar zaten forum sakin zaten yorumsuz konu Çok oluyor .. Sen aç konunu ..
Zehan ablada doğru söylemiş mesela benim çok fazla bilgim yok .. Bilmediğim birşey hakkında da yorum yapamam saçma olur dimi ama ? Tekrar söylüyorum sen aç konunu , bak mesela ben erkek we kı bebek idrar sıçrama olayını hiç ama hiç duymamıştım .. Benim için önemli eksik mesela , eksiğimi tamamlamak isterim , sen aç konunu ben takipte olucam ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.