You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '

' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '

Uzman
RE: ' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '
bizleri şükredenler eyle yarabbım
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sormayı unutmuşum siz bilirsiniz cevabı.

Mesela göz rengi genotibimizi bulabilir miyiz?Tıp o kadar ilerledi migülücük

Düşünsenize kız istemeye gidildiğinde kıza göz rengi genotibiniz nedir diye soruluyorkahkaha

Mesela annem ve babamın kan grubu A.

Ablam ve benim kan grubum sıfır.Bu sayede annemin ve babamın kan grubu genotibinin A0 olduğunu anlamış olduk.Ben bu şekilde anlamayı sormuyorum ama.

Sanki lisede hocaya sormuştuk.O da bilmiyorum mu demişti sankigülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-12-2014, Saat:02:20 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
-İKRA-
İkinizde de %25 olasılık gerçekleşmiş. Peki annen, baban ve siz kardeşlerin;
bir de büyük anne- babaların göz rengi ne? Az çok çıkarımda bulunabiliriz, yalnız
bu iş kan grubuna benzemez, daha teferruatlı, ta dip dededen gen geçmiş olabilir.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ailede renkli gözlü pek yok.İş karşı tarafa kaldıkahkaha

İkinci soruma cevap bekliyorumgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet o mümkün.Koyu renk geni baskın olduğu için çekinik geni olabilir zenci ana-babanın.O çok çok çok düşük ihtimal ve o gerçekleşmişgülücük

Lisedeki hocada bilmiyorum demişti.Cidden merak diyorum bu sorunun cevabını.Sizin doktor arkadaşlarınız vardır.Hatırlarsanız sorarsınız.Ben de bir ara internetten bu konuya bakayımgülücük

Peki,sizin aklınıza hiç bu soru geldi mi?Yani genotipi bulmakgülücük

Bu arada genotibi derken ünsüz yumuşaması var değil mi?Yoksa p yumuşamıyor mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-12-2014, Saat:02:42 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-12-2014, Saat:03:00 PM, Düzenleyen: Zehan.
General
Tamam o zaman internetten araştırırım.Ama öyle bir şey olsa illaki duyardık.Duymadığımıza göre genotipimizi bulamayız.

Evet sorularım biraz ilginç oluyor bazen.Sormayı seviyorumgülücük

Sıradışı derken,yanlış bir şey anlamadım merak etmeyingülücük

Evet,bence de yumuşamap "p" harfi.Düşününce saçma geliyor kulağa çünkü.Kitaplarda hep genotipi yazıyordu.Gerçi kitaplara güvenmemek lazım.

Daha dün "lohusa" kelimesi böyle mi yazılır diye sorup doğrusunun öyle olduğunu öğrendikten sonra tevafuk, Delilleriyle İslam İlmihali kitabında o kelimeyi gördüm ve Hamdi Döndüren Hoca "loğusa" diye yazmış.Eminimki çoğu kitap "loğusa" diye yazmış olmalıki benim aklımda öyle kalmış.Hocam hep sizler beni yanılttınızgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.