You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '

' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '

General
RE: ' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '
neler konuşulmuş neleeeerrrr gülücük çözüme ulaştınız mı şi0diii ?
Allah'ım sen en güzelini bilrsin tüm güzellikleri bahşet bizlere.. ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Soru şu:Göz rengi ya da başka bir özelliğimizin genotipini bulabilir miyiz?Cevabı bulamadım.İnternetten baktım.Lisedeki bilgiler çıkıyor.Kimse bu konuyu konuşmamışSad
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allah siyonistlerin esedin sisinin abd yönetici ve askerlerinin rus askeri ve yöneticilerinin çin dahil pislik budistlerin ingiliz kraliyetinin yönetici ve askerlerinin fransa almanya dahil müslümanlara zulmeden hepsini hem bu dünyada hemde ahirette kahretsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Niye ya sizin aklınıza gelmiyor mu bunlargülücük

Mesela kendi genotipimi bulacağım.Eğer çekinik gen yoksa evleneceğim kişinin gözünün renginin çocuğumuzun renkli gözlü olmasını sağlayamaz.O yüzden önemsemem.

Ama bende çekinik gen varsa,karşı tarafta da en an bir küçük r isterimkahkaha

İşin şakası bu tabi.Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.Önceliğimiz bu zaten.Ama dediğim gibi renkli gözlüleri çok seviyorum.Olursa çok iyi olur.ifade
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Siz küçük yaşta evlendiniz,sorumluluk aldınız,çocuğunuz oldu felan.Uğraşınız var yani.Bunları düşünmek de bizlere kaldıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-12-2014, Saat:04:54 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
doğru söyledin walla gülücük renkli göze gelene kadar bin tane derdim war :D konuyu dağatma bakııımmm ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.