You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İÇ GÜZELLİK Mİ DIŞ GÜZELLİK Mİ?

İÇ GÜZELLİK Mİ DIŞ GÜZELLİK Mİ?

vampiriçe:):):)
Cvp: RE: İÇ GÜZELLİK Mİ DIŞ GÜZELLİK Mİ?
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kobra diil bikerem Qbra ya da kübra Kizgin
hıh simaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy
sen de bni deli ediosuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn gülücük

kobrasın işteTongue

o avatar ne be öyleeKizgin

tövbe yarabbi!ne günlere kaldık...burası ihlş platforumu!

kobra değiiiiiiiiil Kizgin
sana inat avatarıma otopsideki ölü resimleri koyacam gülücük Tongue asesana Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: İÇ GÜZELLİK Mİ DIŞ GÜZELLİK Mİ?
tamam zaten asesena otopsi diye sana özel başlk açtım oraya bak sen Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Her ikisi de
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İç güzellik :p

Çünkü dış güzellik ilk bakışta etkilesede geçici oluyor
Ama güzel birisinin davranışları, hareketleri hoşunuza gittikçe kalıcı bir sevgi oluşuyor gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
mesela bir örnekle bunu ıspatlayalım..
sitedeki erkek kardeşlerime ,abilerime soruyorum.. bekarsınız dediler ki şurada bir bayan var gel gör görüş.. heee tammam evet dediniz :D heyecanla bayanla görüşmeye gidiyosunuz evlilik niyetli çiçeği aldınız güzel güzel giyindiniz...arabada tıkır mıkır giderken hayal kuruyorsunuz..saçı ne renk acaba..ay göz rengi mavi mi siyah mı..
görüşeceğiniz yere geldiniz..ah işte orda derken omuzlarınız düşüyor ..karşınızda tombul-kilolulu ve ALLAH ın gücüne gitmesin ıyyy ne çirkin kadın ...orada oturuyor...ayaklarınızı sürüye sürüye yanına gittiğiniz...oturdunuz merhaba ben x x dediniz Big Grin o da bende x y dedi ...ama çirkinliğinden göz zevkiniz bozulmuş durumda..karşı masadaki kadınlarda size bakıp fısır fısır birşey konuşuyorlar..karşınızdaki kadını süzüyorlar..sanki bütün mekan size bakıyor ...kadın konuşmaya başladı konuşuyor konuşuoyr..amannn ne güzel bir içi var içi ak pak ama dışı fena..

evet soruyorum
a).görüşmeden sonra oradan hızla ayrılırmısınız ?
b).görüşmeden sonra çok çirkin bir kadın ama içi çok güzel benim tam kafama göre der hemen evlenmemi teklif edersiniz..

:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2014, Saat:10:43 AM, Düzenleyen: Noyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.