mesela bir örnekle bunu ıspatlayalım..
sitedeki erkek kardeşlerime ,abilerime soruyorum.. bekarsınız dediler ki şurada bir bayan var gel gör görüş.. heee tammam evet dediniz :D heyecanla bayanla görüşmeye gidiyosunuz evlilik niyetli çiçeği aldınız güzel güzel giyindiniz...arabada tıkır mıkır giderken hayal kuruyorsunuz..saçı ne renk acaba..ay göz rengi mavi mi siyah mı..
görüşeceğiniz yere geldiniz..ah işte orda derken omuzlarınız düşüyor ..karşınızda tombul-kilolulu ve ALLAH ın gücüne gitmesin ıyyy ne çirkin kadın ...orada oturuyor...ayaklarınızı sürüye sürüye yanına gittiğiniz...oturdunuz merhaba ben x x dediniz

o da bende x y dedi ...ama çirkinliğinden göz zevkiniz bozulmuş durumda..karşı masadaki kadınlarda size bakıp fısır fısır birşey konuşuyorlar..karşınızdaki kadını süzüyorlar..sanki bütün mekan size bakıyor ...kadın konuşmaya başladı konuşuyor konuşuoyr..amannn ne güzel bir içi var içi ak pak ama dışı fena..
evet soruyorum
a).görüşmeden sonra oradan hızla ayrılırmısınız ?
b).görüşmeden sonra çok çirkin bir kadın ama içi çok güzel benim tam kafama göre der hemen evlenmemi teklif edersiniz..
:D