You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İbni-Mesud'u Tanıyalım

İbni-Mesud'u Tanıyalım

General
RE: İbni-Mesud'u Tanıyalım
Dedıgım gıbı eskıdendı gülücük cewapların ıcın sağol ..
Akulu arabaya gelınce bebek yeter :D telefona cok ılgısı war telefonda olabılır :D yada resım cekınmeyı cok sewıyor , bı fotoğraf makineside olabılır , makine dedım ama makina mı acabaaaa ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Olgunuk meselesıne gelınce de , yasına gore ewet olgunsun gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Daha bu yaşta başladı fotoğraf çekinmeye desenize.Yakında bu kıyafet bana yakışmıyor demeye de başlargülücük Kızla-erkeğin fıtratı cidden çok farklı.

Bebek işin kolayı.Telefon almam için onun en azından ortaokul çağına gelmesi lazım.O zamana kim öle,kim kala.Belki o tarihe kadar çoktan gitmiş olurum.

Doğru yazımı "makine" Ama çoğu kişi makina diye yazıyor.Hatta bazı üniversitelerin girişinde bile Makina Mühendisliği yazabiliyor.Çok ilginç değil migülücük

Ayrıca yazarken merak ettiğiniz için yazımı sorabilirsiniz;ama kimse düzgün yazmak zorunda değil.İnsanları bu konuda rahatsız etmek amacında değilim.Bunu da hatırlatayım.

Bence siz benden daha olgunsunuz.Belki de olgun olmak zorundasınız bilmiyorum orasınıgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben de olmam derken,ölüm manasında demiştim;ama siz hangi manada dediniz bilemiyorumgülücük

Hele bir beğenmesin bir daha bir şey almam.Hediyeye burun kıvırmak var mıgülücük

Makine yazıyor.

Yetişme tarzınız olgun insana yönelikse zaten pek bir şey yapmanız gerekmez.Ama günümüz bayanlarını düşünürsek sizin yaşınızda çocuk büyütebileceklerini pek sanmıyorumgülücük 24-25 yaşındaki bayanların bazıları hala kendini çocuk sanıyor olacak ki,konuşmaları,hareketleri vs.çocukça.Gerçi ben de öyleyimgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet,öyleyim.Siz bakmayın burada öyle olduğuma.Aklıma Elisa'nın şu cümlesi geldi:Ben seni ilk geldiğinde amca sanıyordum dedigülücük

Belki çoğu kişi öyle sanıyordur bilemiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
O zaman desenize yarı yarıya yaşım azaldıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aynen oyle , bısey merak ettım , aılemden ayrı yasıyorum dedın ayrı ew mı tuttun yoksa arkadaslarınla ortak mı kalıyosunz nasıl yaptın ? :D bırsey daha , c.tesı okulun yk mu ? Ben hıc unv.telı olamadım da :D Sad
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.