Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İbadetin nedeni
İbadetin nedeni
(sizi ben yarattım, yaratınıcız ve yöneticiniz benim diyor, bu yüzden ve bunun karşılığı olarak ona tapınılmasını bekliyor değil mi?)
Allah adına konuşmamızı istiyrosunuz bu elbette haddin aşılmasıdır kızma sebebidir..
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
hâla karıştırıp karıştırıp Allah adına konuşmamızı istiyrosun..cevap alamayacaksın..

Nazlıcan; soru sormak öğrenmek, ancak görebileceğiniz gibi lütfen tarafsız bir şekilde okuyun mesajları. Bir çok kez tartışmaya gerek yok, ben "Şunu şunu demek istemiştim." demişken hala benim başka birşey söylediğimi söylüyor arkadaş. Gerçekten neden böyle düşündüğünüzü anlayamıyorum.
Islamiyetin bir formülü yok bu şekilde giderek bi yerden sonra sorgulamalar iyice kafanızı karıştırır işin içinden çıkamazsınız
Körü körüne inanın demiyorum ama çok fazlada takılıp kalmayın inanmadığınız şeylere
Dediğim gibi tamamen inanç meselesi bu
“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
kurasaki ichigo; bu tamamen başka bir mesele oldu belkide başka bir konu altında konuşabiliriz bunları

(Amed); sağolun cevabınız için
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi