You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HZ DAVUD ATEŞ VE DEMiR 09-Nisan-2011 VAAZI

Forumcu
Her lâfa verecek bir cevabim vardir!!! Fakat; bir lâf'a bakarim lâf mi diye, Birde söyleyene bakarim adam' mi diye

[Resim: tevhid-u.GIF]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: HZ DAVUD ATEŞ VE DEMiR 09-Nisan-2011 VAAZI
Arkadaş eline kılıç alıp da ortaya atlamıyorsun, don kişot misali yel değirmenlerine saldırmaya devam ediyorsun.

Bu nice boşa bir gazadır.

Milletin anlayacağı şeyler anlat gözünü seveyim. Milleti acaip acaip yolculuğa çıkaracağına gidip kafir kefere takımının aklını çelmeye çalışsana. kurtulan zaten kurtulmuştur, ne olacak yan, senin kolundan tutup seyahat edip fantezi mı yapacağız nedir senin derdin.

Şöyle insanların anlıyacağı şeyler yaz ki gelip gören inançsız insanlar belki etkilenir feyz alır.

Adam geliyor bir şeyler okuyup istifade edecek merak ediyor islami. biz öylelerine nasıl yakşalabiliriz, nasıl bizi anlar diye anlamaya çalışıyoruz çaba sarfediyoruz. Bakıyorum bizim karaoğlan ne yapıyor bakalım kime ne faydası oluyor diye. şimdi empati yapıyorum: ben şimdi dini merak eden biriyim , karoğlanın vaazını okuyorum: "yeşil yeşilken sarı oluyorsa, cennetteki bilmemneyin rengini anlatıyor, heh işte o kehf harfiymiş. başka? işte zurnanın zurt dediği olursa, turnanın turt dediği olurmuş". inan ki yazılarını okuyanların aklında buna benzer şeyler kıalıyor.

ya bi arada sırada sor ya bu insanlara yazıların hakkında ne düşünüyorlar anlıyorlar mı diye.

Kafayı önüne dikmişsin, bi yol, tamam. doooğryu dikine gidiyon. bi dinle da bi dinle yaa. Böyle umursamazlık olurmu arkadaş bu ne yaa. millet her cepheden cehalete savaş açmış, karoğlan ayrı bir cehalet kaynağı oluşturmaya çalışıyor. Senin yazılarını okuyan bir insan "ben bir şey anlamıyorum o halde bu kitap boşmuş" der. halbuki anlamayan sensin. kitap çok açıktır anlaşılırdır, kasma bu kadar.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.