You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hoşgörü değil bu.......

hoşgörü değil bu.......

Profesör
RE: hoşgörü değil bu.......
Ben onun ateist olduğunu biliyordum
Ama yazdığı mesajda Isbat edilirse inanacagini yazdığı için musamaha gösterdim.
Hakaret etmemesi konusunda da uyardim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hristiyanda olsa ateistte yada başka bir inançta da olsa doğal olarak bizler kimin kalbinde ne var bilemeyiz.
sonuçta şeriat zahire bakar ve zahire göre hüküm verir
iyi niyetle bir şeyler almaya gelende var ortalığı dağıtmak isteyenler de gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dediğimi yine yineliyorum .. Bi gelen olupta tartışma çıkardığında biz dağılıyoruz .. Beşer kardeş sen şimdi neyin hoşgörü olmadığını söylüyosun ? şimdi Reyyan ablanın söylediklerni haklı bulucam yalaka olucam .. Kimse kusura bakmasın da haklı yani .. Kimse kimsenin içindekini kalbindekini bilemez , hristyan vs diye de geldiği gibi banlayıp bi köşeye bırakmaz , tanıdığım kadarıyla öyle insan da değiller .. Herkes yeterince müsamaha gösteriyolar ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Suanda konu ne ise anlamis deglim buna dair 14 tane mesaj yazilmis bilene her ne ise.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.