You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hocam sandığa gitmek hakkında

Hocam sandığa gitmek hakkında

...
RE: Hocam sandığa gitmek hakkında

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ya kardeş diyorum ki tarafını seç.

Sen otur evde boşver yarında uyandığında din düşmanları yönetimi ele geçirdiler mi kafaya vurursun ama çok geç olur.Son pişmanlık fayda etmez!
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsanın demokrasiyi veya başka bir sistemi
Şeriata tercih etmesi küfürdür
Oy kullanmayıp kötünün hakim olmasına sebep olması ise
ahmaklıktır.
Faruk Beşer
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bütün müslümanların tercihi gibi,tercihlerin içinde zalime meydan bırakmamak ,zulme rıza göstermek olmadığı gibi

müslümanlar siyaseti önemsemezse, müslümanları önemsemeyen siyasetciler gelir" "biz milli görüşü siyonizmi ezmek için kurduk"
n,erbakan r,a
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
@-Anlaşıldı amacın anlamak,akletmek,öğrenmek,hissetmek değilki;umarsızca,düşünmeden,vurdum duymaz,algıları kapalı bir şekilde, muhalefet etmek.

@-Kur'anda birçok yerde akletmek ve düşünmek ile ilgili ayetler var aç oku ve durumunu gör belki böylece akledersin artık ne diyeyim ki senin durumun bu maalesef yapacak birşey yok.

Allah akıl,fikir vermiş aklını kullanma önemsenmekten bahs et.yazık.
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Aksini ispatla yada boş konuşma

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2015, Saat:12:21 PM, Düzenleyen: Kelebeketkisi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.