tabi şunu da hatırlatmalı, fethullah gülene şu ara yüklenen kimseleri pek de samimi bulmuyorum(toplam olarak), iktidar söylemlerine göre dinini fikrini belirleyen insanlar geçmişte bu adamın söylemlerine ve hatalarına niye karşı çıkmadılar merak ediyorum
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hocaefendinin tesettür yorumu
Hocaefendinin tesettür yorumu
tabi şunu da hatırlatmalı, fethullah gülene şu ara yüklenen kimseleri pek de samimi bulmuyorum(toplam olarak), iktidar söylemlerine göre dinini fikrini belirleyen insanlar geçmişte bu adamın söylemlerine ve hatalarına niye karşı çıkmadılar merak ediyorum
(Ebu Hureyre’den nakledildiğine göre) Resulullah (asm.):
“Yakında büyük fitneler olacak, o fitnelerde (yerinde) oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan, daha hayırlı olacaklar. Kim o fitne içinde bulunmuş olursa, ondan uzak dursun. O zaman bir iltica yeri, sığınacak mekan bulursa ona sığınsın.” (Sahihu’l-Buhari VIII, 92; Tefriru’l-Kurani’l-Azim II, 43; Sunenu İbn-i Mace, II, 3961.)
ben konunun yada kanunun içeriği ne olursa olsun devlet otoritesi dışında biyeri açmak-kapamak gibi konularda hiçbir zümrenin,hiçbir kuruluşun hiçbir topluluğun devletten rol çalıp devletçilik oynayıp kendini karar mercii gibi görmesine karşı biriyim ama
ama bu benim itidalli davranmayıp ağzıma geleni söyleyebilmem anlamına da gelmiyor
çünkü bu olay benim nezlimde "bitaraf olan bertaraf olur" kavramına dahil değildir
bu konuda yetkili insanlar dışında iki taraftan da hiçkimsenin yorum yapmaması taraftarıyım ben
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi