You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hocaefendinin tesettür yorumu

General

tabi şunu da hatırlatmalı, fethullah gülene şu ara yüklenen kimseleri pek de samimi bulmuyorum(toplam olarak), iktidar söylemlerine göre dinini fikrini belirleyen insanlar geçmişte bu adamın söylemlerine ve hatalarına niye karşı çıkmadılar merak ediyorum
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-12-2013, Saat:12:08 AM, Düzenleyen: karadamlalar.
Profesör
RE: Hocaefendinin tesettür yorumu
Yorumsuz üzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
fazla değil 10-15 sene önce söyledikleri bu videoda söylediklerinin tamamen zıttıdır, düşmanlığına bugün başlayanların samimiyetsizliği de var fakat bu adamın dava anlayışını dava diye takip etmenin yapacağı zararı düşünsün müslümanlar.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
28subat sürecinde yaşadıklarım geldi aklıma da
Hakkım sebep olanlara helal degildiüzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
iktidar eskimiş bir putu restore etmekle uğraşmıyor, bunları yıkarak alternatiflerini koymaya çalışıyor. tabi ki muvahhidlerin(!) de yardımını da alarak! muvahhidler(!) put kırmanın her türlüsünü güzel sanıyorlar. biz de öyle inanıyoruz fakat bir put adına kırılan putlar istisna.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu yapı bir put oldu eyvallah, fakat bu putu kırmak adına iktidarın ibrahimliğinde(!)/liderliğinde(!) bu işler yürümez, iktidardakilere aşklarının ne boyutlara vardığını görüyoruz geçmişin dava adamlarının. müslümanları batıl bir davanın 2 tarafı haline dönüşmüş olarak izlemek rahatsız edici.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bülent Arınç bakanlar kurulu toplantısının ardından bir hadisten bahsetmişti

(Ebu Hureyre’den nakledildiğine göre) Resulullah (asm.):

“Yakında büyük fitneler olacak, o fitnelerde (yerinde) oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan, daha hayırlı olacaklar. Kim o fitne içinde bulunmuş olursa, ondan uzak dursun. O zaman bir iltica yeri, sığınacak mekan bulursa ona sığınsın.” (Sahihu’l-Buhari VIII, 92; Tefriru’l-Kurani’l-Azim II, 43; Sunenu İbn-i Mace, II, 3961.)

ben konunun yada kanunun içeriği ne olursa olsun devlet otoritesi dışında biyeri açmak-kapamak gibi konularda hiçbir zümrenin,hiçbir kuruluşun hiçbir topluluğun devletten rol çalıp devletçilik oynayıp kendini karar mercii gibi görmesine karşı biriyim ama

ama bu benim itidalli davranmayıp ağzıma geleni söyleyebilmem anlamına da gelmiyor

çünkü bu olay benim nezlimde "bitaraf olan bertaraf olur" kavramına dahil değildir

bu konuda yetkili insanlar dışında iki taraftan da hiçkimsenin yorum yapmaması taraftarıyım ben
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.