You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her önüne gelen vaaz verirse...(İroni)

Her önüne gelen vaaz verirse...(İroni)

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Her önüne gelen vaaz verirse...(İroni)
Çok faydalı bir konu olmuş.
Sayfayı açmadım, açmama da gerek yok. Önemli olan ne anlatılmak istendiği. Yeryüzünde şu an vaaz verme yetkisine / bilgisine haiz olmayan, şeytana kul köle olduğunu farkedemeyen ve kendini vaiz zanneden sayısız ahmaklar vardır.
Ortak yanları Bunlara soru sorsanız ilmihal açısından yeterli bilgileri olmayışıdır. Onun dışında bir çok durum söz konusu olduğundan, sayısız örneklerin herhangi birini alıp "her önüne gelene bir örnek" olarak sunmanın fazla bir anlamını göremiyorum.
Uzaklara bakmaya gerek yok.
Her önüne gelenin vaaz verdiği ve dinlendiği birilerini görmek için uzaklara gitmeye gerek yok. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Her önüne gelen vaaz verirse...(İroni)
Kemigi bulana ikinci kemik hediye
Her lâfa verecek bir cevabim vardir!!! Fakat; bir lâf'a bakarim lâf mi diye, Birde söyleyene bakarim adam' mi diye

[Resim: tevhid-u.GIF]



Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.