You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her önüne gelen vaaz verirse...(İroni)

Her önüne gelen vaaz verirse...(İroni)

Profesör
RE: Her önüne gelen vaaz verirse...(İroni)
Ne sacmalıyo bu yahu sanki kahvehaneden çıkmış gelmiş konuşuyo gibi usluba bak
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konuşma tarzı herşeyden önce...bi insanın söylediklerinin etkili olması için önce söyleme tarzı önemlidir bence...bahsettigi konuya saygı lazım önce tavla oynarken edilen muhabbet ile dini meseleleri anlatırken ki uslub farklı olmalı...ki karşıdaki söylenenlerin ciddiyetini kavrayabilsin...ben bu tarz konuşanları dinLemiyorum
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Tamam demek ki istenilen verilebilinmiş... Yani herkez vaaz verirse olacağı bu....

Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende sadece birinin profili çıkıyo başka bişey çıkmıyo
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
en faydalı sonuç bu :D
sonuna kadar bile gidemedim çok rahatsız edici.. hani şeyler gibi olmuş, meşhur olmak için webcam karşısına geçip şarkı söyleyen tipovskiler var ya, onlar gibi :D
yeni kalktım ne diyeyim bilemedim ayılınca daha düzgün bir yorum yazaram :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Rahatsızlık verici tabi... Özellikle karşındakiler esrar keş hapishane kaçkınları olunca başka dille dinlememeleri dahada rahatsızlık verici... neyse uzatılmayacak mevzulardan biri işte...
Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.