Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Her Gün İçin Bir Ayet
Her Gün İçin Bir Ayet
72. İçinizden bazıları vardır ki (cihad konusunda) pek ağırdan alırlar. Eğer size bir felaket erişirse: "Allah bana lütfetti de onlarla beraber bulunmadım" der.
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Gerçek şu ki,dinlerini parça parça edip kendileri de gruplaşanlar,sen hiçbir şeyde onlardan değilsin.Onların işi ancak allah'adır.Sonra O,işlemekte olduklarını kendilerine haber verecektir.
(EN'AM / 159)
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU GÜN SİZE DİNİNİZİ KEMALE ERDİRDİM,ÜZERİNİZDEKİ NİMETİMİ TAMAMLADIM VE SİZE DİN OLARAK İSLAMI BEĞENDİM MAİDE -3 KİM İSLAM DİNİNDEN BAŞKA BİR DİN ARARSA ,ONDAN ASLA KABÜL EDİLMEYECEKTİR VE AHİRETTE KAYBEDENLERDEN OLACAKTIR.A.İMRAN-85 ALLAH KATINDA DİN İSLAMDIR. A.İMRAN-19
çok güzel ayetler hakkaten..gerçi RABBIMIZIN kelamı elbet güzel olur...iyi seçmişsn demek istedm
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİRDE ŞU YÜZLERİ VAR GÜLSEVRA KARDEŞ .EĞER ALLAHTAN SİZE BİR NİMET ERİŞİRSE SİZİNLE KENDİSİ ARASINDA HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ :KEŞKE BENDE ONLARLA BERABER OLSAYDIMDA BÜYÜK BAŞARI KAZANSAYDIM DER NİSA -73
evet devamındaki ayete bakmamıştım. sağolasın

Bakara
9. Onlar (kendi akıllarınca) güya Allah'ı ve müminleri aldatırlar. Halbuki onlar ancak kendilerini aldatırlar ve bunun farkında değillerdir
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
69. Kim Allah'a ve Resul'e itaat ederse işte onlar, Allah'ın kendilerine lütuflarda bulunduğu peygamberler, sıddikler, şehidler ve salih kişilerle beraberdir. Bunlar ne güzel arkadaştır!
70. Bu lütuf Allah'tandır. Bilen olarak Allah yeter.
71. Ey iman edenler! Tedbirinizi alın; bölük bölük savaşa çıkın, yahut (gerektiğinde) topyekün savaşın.
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: bakara216hy9zj8.jpg]](http://img247.imageshack.us/img247/355/bakara216hy9zj8.jpg)
![[Resim: 3mmin1lp2qi8.jpg]](http://img100.imageshack.us/img100/7643/3mmin1lp2qi8.jpg)