You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her Gün İçin Bir Ayet

Her Gün İçin Bir Ayet

Acemi Üye
RE: Her Gün İçin Bir Ayet
1-dini yalanlayanı gördünmü 2-o yetimi itip kakar 3-yoksulu doyurmayada teşvik etmez 3-vay şu namaz kılanların haline ki 4-onlar namazlarından gafildirler 5-onlar gösteriş yapmaktadırlar. 6-ve azıcık bir yardımı dahi men etmektedirler.
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-01-2009, Saat:03:23 PM, Düzenleyen: kimbilir.
Profesör
Cvp: Her Gün İçin Bir Ayet
Nisâ Sûresi
72. İçinizden bazıları vardır ki (cihad konusunda) pek ağırdan alırlar. Eğer size bir felaket erişirse: "Allah bana lütfetti de onlarla beraber bulunmadım" der.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "

Gerçek şu ki,dinlerini parça parça edip kendileri de gruplaşanlar,sen hiçbir şeyde onlardan değilsin.Onların işi ancak allah'adır.Sonra O,işlemekte olduklarını kendilerine haber verecektir.

(EN'AM / 159)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
BU GÜN SİZE DİNİNİZİ KEMALE ERDİRDİM,ÜZERİNİZDEKİ NİMETİMİ TAMAMLADIM VE SİZE DİN OLARAK İSLAMI BEĞENDİM MAİDE -3 KİM İSLAM DİNİNDEN BAŞKA BİR DİN ARARSA ,ONDAN ASLA KABÜL EDİLMEYECEKTİR VE AHİRETTE KAYBEDENLERDEN OLACAKTIR.A.İMRAN-85 ALLAH KATINDA DİN İSLAMDIR. A.İMRAN-19
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
BİRDE ŞU YÜZLERİ VAR GÜLSEVRA KARDEŞ .EĞER ALLAHTAN SİZE BİR NİMET ERİŞİRSE SİZİNLE KENDİSİ ARASINDA HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ :KEŞKE BENDE ONLARLA BERABER OLSAYDIMDA BÜYÜK BAŞARI KAZANSAYDIM DER NİSA -73
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: RE: Her Gün İçin Bir Ayet
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU GÜN SİZE DİNİNİZİ KEMALE ERDİRDİM,ÜZERİNİZDEKİ NİMETİMİ TAMAMLADIM VE SİZE DİN OLARAK İSLAMI BEĞENDİM MAİDE -3 KİM İSLAM DİNİNDEN BAŞKA BİR DİN ARARSA ,ONDAN ASLA KABÜL EDİLMEYECEKTİR VE AHİRETTE KAYBEDENLERDEN OLACAKTIR.A.İMRAN-85 ALLAH KATINDA DİN İSLAMDIR. A.İMRAN-19

çok güzel ayetler hakkaten..gerçi RABBIMIZIN kelamı elbet güzel olur...iyi seçmişsn demek istedm rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Her Gün İçin Bir Ayet
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİRDE ŞU YÜZLERİ VAR GÜLSEVRA KARDEŞ .EĞER ALLAHTAN SİZE BİR NİMET ERİŞİRSE SİZİNLE KENDİSİ ARASINDA HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ :KEŞKE BENDE ONLARLA BERABER OLSAYDIMDA BÜYÜK BAŞARI KAZANSAYDIM DER NİSA -73

evet devamındaki ayete bakmamıştım. sağolasın Wink

Bakara
9. Onlar (kendi akıllarınca) güya Allah'ı ve müminleri aldatırlar. Halbuki onlar ancak kendilerini aldatırlar ve bunun farkında değillerdir
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Nisâ Sûresi

69. Kim Allah'a ve Resul'e itaat ederse işte onlar, Allah'ın kendilerine lütuflarda bulunduğu peygamberler, sıddikler, şehidler ve salih kişilerle beraberdir. Bunlar ne güzel arkadaştır!

70. Bu lütuf Allah'tandır. Bilen olarak Allah yeter.

71. Ey iman edenler! Tedbirinizi alın; bölük bölük savaşa çıkın, yahut (gerektiğinde) topyekün savaşın.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.