Arkadaşlar ben forumunuza yeni üye oldum.Müslüman bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. Son 1 yıldır inancımı sorguluyordum. Ateizm ile agnostizm arasında gidip geldim belli bir süre. Bu süre içinde ne namaz kıldım,ne dua ettim hiçbir şey yapmadım. Bundan yaklaşık 1 ay önce hoşlandığım bir kızla tartıştım,gerçi beni hiç sevmemişti,bana bir takım sözler verip sözünü tutmamıştı,canımı acıtmıştı.Derken ben ruhsal bunalıma girdim.Günlerce ne yemek ne uyku... Derdimi kime anlatabilirdim??? Eskiden olsa Allaha el açar dua ederdim. Şimdi dua etmek istesem acaba bu kulunu affeder,yüce dergahına kabul eder miydi? Ama biliyordum ki o rahman ve rahimdi.Mutlaka affederdi,çünkü ondan başka gidecek kimsem yoktu. Derken bir gece internetten tevbe istiğfar duası buldum.Göz yaşları içinde Allaha tevbe ettim. Beni affetmesi için yalvardım. Ruhuma eşsiz bir huzur çöktü.Gözyaşlarım gözümden aktıkça sanki kalbime damladı,yüreğimi ferahlattı.
Şu an Allahımın bana verdiği izinle orucumun 2.gününü tuttum.Ve 2 gündür 5 vakit namaz kılıyorum

Gündüzleri annem Kur'an okuyor bende kız kardeşimle annemi takip ediyoruz.İnşallah ramazan sonuna kadar Kuran'ı hatim etmiş olacağız

(Arapça harfleri okuyabiliyorum)
Sizlerden ricam bu kardeşiniz için dualarınızı eksik etmeyin.Allah beni bu yoldan ayırmasın,namazlarıma devam ediyim,her türlü kötü ve hayırsız işlerden,ilimlerden uzak durayım.
Ve benim gibi gençlere tavsiyemdir.Dininizi iyice araştırın. Allahı ve dini inkar etmek basit ama sonrasındaki pişmanlık dayanılmaz.Faydasız ilimlerle meşgul olmayın.
Cenabı Hak cümlemizi faydasız ilimlerden ve şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin.