VesseLam
Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FORUMUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.heheheheheooooo süper valla bu dünyadan kurtulurum inşAllah kazanırım1. OLANI UZAYA GÖNDERCEZ NASIL GÜZEL DİMİ ÖDÜLkihkihkih
fanilerle yaşamaktansa :p uzaylılarla yaşamayı tercih ederim oof mis gibi havahahahahahahaa
)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kihkihTaha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FORUMUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.heheheheheooooo süper valla bu dünyadan kurtulurum inşAllah kazanırım1. OLANI UZAYA GÖNDERCEZ NASIL GÜZEL DİMİ ÖDÜLkihkihkih
fanilerle yaşamaktansa :p uzaylılarla yaşamayı tercih ederim oof mis gibi havahahahahahahaa
içimden geldi ben senin ödülünü şimdiden verim yarışmaya girmene gerek yok.hadi sana uzaya yol göründü.iyi yolculuklar.bize ordan kart atmayı unutmahahaha)
sağol ya,nerde ah ah ben uzaylılardan korkarım yahahahahahahaa
bak onu söylemeyi unuttumhehehehehe
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kihkihTaha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FORUMUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.heheheheheooooo süper valla bu dünyadan kurtulurum inşAllah kazanırım1. OLANI UZAYA GÖNDERCEZ NASIL GÜZEL DİMİ ÖDÜLkihkihkih
içimden geldi ben senin ödülünü şimdiden verim yarışmaya girmene gerek yok.hadi sana uzaya yol göründü.iyi yolculuklar.bize ordan kart atmayı unutmahahaha)
bak onu söylemeyi unuttumhehehehehe
ONLARIN SENDEN KORKCAKLARI KESİNDEkihkihkih
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kihkihTaha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FORUMUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.1. OLANI UZAYA GÖNDERCEZ NASIL GÜZEL DİMİ ÖDÜLkihkihkihooooo süper valla bu dünyadan kurtulurum inşAllah kazanırım
bak onu söylemeyi unuttum
SEN VE ONLARDAN KORKMAKONLARIN SENDEN KORKCAKLARI KESİNDEkihkihkih
) çok komıksınız bea
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayırlı olsun ne diyelim. Peki Konuyu belirlediniz mi? Konu Sabit mu olacak serbest mi?
VesseLam
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.