You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: hayırlı olsun
Hayırlı olsun ne diyelim. Peki Konuyu belirlediniz mi? Konu Sabit mu olacak serbest mi?

VesseLam

Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: hayırlı olsun
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FORUMUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.hehehehehegülücük1. OLANI UZAYA GÖNDERCEZ NASIL GÜZEL DİMİ ÖDÜLkihkihkihgülücük
ooooo süper valla bu dünyadan kurtulurum inşAllah kazanırım gülücük
fanilerle yaşamaktansa :p uzaylılarla yaşamayı tercih ederim oof mis gibi havahahahahahahaaSmilegülücük

içimden geldi ben senin ödülünü şimdiden verim yarışmaya girmene gerek yok.hadi sana uzaya yol göründü.iyi yolculuklar.bize ordan kart atmayı unutmahahahagülücük)
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FORUMUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.hehehehehegülücük1. OLANI UZAYA GÖNDERCEZ NASIL GÜZEL DİMİ ÖDÜLkihkihkihgülücük
fanilerle yaşamaktansa :p uzaylılarla yaşamayı tercih ederim oof mis gibi havahahahahahahaaSmilegülücük

içimden geldi ben senin ödülünü şimdiden verim yarışmaya girmene gerek yok.hadi sana uzaya yol göründü.iyi yolculuklar.bize ordan kart atmayı unutmahahahagülücük)
kihkihSmilesağol ya,nerde ah ah ben uzaylılardan korkarım yahahahahahahaaSmilegülücükbak onu söylemeyi unuttumhehehehehegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<

kihkihSmilesağol ya,nerde ah ah ben uzaylılardan korkarım yahahahahahahaaSmilegülücükbak onu söylemeyi unuttumhehehehehegülücük

SEN VE ONLARDAN KORKMAKTongueONLARIN SENDEN KORKCAKLARI KESİNDEkihkihkihgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FORUMUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.1. OLANI UZAYA GÖNDERCEZ NASIL GÜZEL DİMİ ÖDÜLkihkihkihgülücük

kihkihSmilesağol ya,nerde ah ah ben uzaylılardan korkarım yahahahahahahaaSmilegülücükbak onu söylemeyi unuttum

SEN VE ONLARDAN KORKMAKTongueONLARIN SENDEN KORKCAKLARI KESİNDEkihkihkihgülücük

hahahagülücük) çok komıksınız beagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: hayırlı olsun
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayırlı olsun ne diyelim. Peki Konuyu belirlediniz mi? Konu Sabit mu olacak serbest mi?

VesseLam

serbest olacak haya
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ayyy yeni gördüm başlığı çok güzel valla hayırlı olsun bakam...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hadi yine yarışma yapak :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
konuyu sen seçecen başkasına dünyada seçtrtmem :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.