You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Hayat bugündür..
Hayat bugündür..
Oysaki düşündüğümüz hep yarın…
Ömrümüz sürekli bir şeyleri yarına ertelemekle geçiyor..
Hayallerimizi, umutlarımızı, sevgi sözlerimizi...
Affetmeyi, inandıklarımızı gerçekleştirmeyi hep yarına erteliyoruz..
Ama bir şeyi unutuyoruz..
Neyi mi?
Yaşanacak kaç yarınımız olduğunu bilmediğimizi, akıl etmeyi..

La Edri
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Hayat bugündür..
Doğru...
Teşekkürler Çağrım.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Adamın Biri Varmış Rezil Herifin Tekiymis..İçki İçer Ortamlara Gidermiş.. Zinadan Geri Durmaz Haramı Helali Bilmezmis..Birgün Değişeceğini Keskin Bir Dönüşle Hertürlü Fenalığı Bırakacağını Söylemiş..Öyle Bir Musluman Olacagimki Herkes Şaşıracak Beni Örnek Alacaklar Demiş..Kalbi Bu Yönde Heyecanla Atarken Alkkollü Araç Kullandığı İçin Trafik Kazasında Vefat Etmiş..Yani Durum Şu Ki Yarın Çok Geç Olabilir..Yarın Diye Birşey Yarın Olmadan Yoktur..

Teşekkürler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aynen sebebi la Ădri , teşekkürler kardeşim
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2014, Saat:02:07 AM, Düzenleyen: 4ever.
...
Çok dogru.Tesekkurler.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
“Nasıl olsa çok zamanım var”

“Yarın başlarım''

“İki günde hallederim ben onu”

“Şimdi kim kalkıp oraya gidecek?

“Tamam, söz veriyorum halledeceğim”

“Sen onu bana bırak”

Listeyi dahada uzatabiliriz... Bunları sizin için, “Yitik Düşler Mezarlığı”ndan topladım. Bu sözler, bazı hayallerin ölmeden önce son kez şahit olduğu konuşmalardır. gülücük Yarınları beklemek, hayallerinizin üzerine kezzap dökmek, onları yakmak demektir. Kainatta herşeyin bir ahengi vardır ve o kusursuz işleyiş planında tek bir şey bile yarına bırakılırsa kainat diye bir şey kalmaz yok olur.

Güneş her gün doğmaktan sıkılsa ve sadece ama sadece bir gün izin kullansa ne olurdu?

Arılar bir günlüğüne uyusalar, kâinattaki bütün denge bozulurdu. Ay sadece bir günlüğüne bir yerlere bayram ziyaretine gitseydi, denizler taşar, depremlerle dünya sallanır ve hepimiz yok olurduk.Ertelememek ve yitik düşler mezarlığına yapmamız gerekenleri göndermemek, onları öldürmemk ümidi ile... gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
çok güzel anlamlı bir paylaşım olmuş..

biz yarınları düşünerek ölümü unutuyoruz ama ölüm başkalrını düşünerek bizi unutmayacak sadece zamanı bekleyecek...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.