You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi Takımı Tutuyorsunuz Sorusu Hakkında

General
Forumda profillerimizin altında hangi takım tuttuğumuz yazıyor.Bu forum için gereksiz bir ayrıntı değil mi?Mesela ben o bölümü istemiyorum.Çünkü takımla alakam/ilgim yoktur.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Hangi Takımı Tutuyorsunuz Sorusu Hakkında
Bu bir seçenektir. "Diğer" seçeneğini işaretlersiniz olur biter..Açıkçası bunun için ayrıca başlık açılması daha tuhaf..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Diğer seçeneğini işaretlediğimizde bile illaki orada bir şey oluyor.Oraya takım yerine yaş yazılsa daha isabetli olacağı kaanatindeyim.Ben düşüncemi söyledim;ama siz "tuhaf" diyerek karşılık verdiniz.

Bu forumdaki modlar üyelerin görüşlerine bu şekilde mi karşılık veriyor?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Benim kullandığım temada takımlar gözükmüyor.
O yüzden bi fikrim yok
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bende gözüküyor.Başka tema var mı ki sitede?Hafif sürüm var;ama onu hiç kullanmam.Rolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benim kullandığım tema deneme teması siz görmessiniz
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Diğer seçeneğini işaretlerseniz görmezsiniz diyen olmuştu;ama zaten diğer seçeneği işaretli bende ve görünüyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
admin gelince tam açıklama yapar ama bildiğim kadarıyla temalarda otomatik kayıtlı oluyor onlar
yani yapacak birşey yok
sizde türkiye seçeneğini tıklayın olsun bitsin
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İlginiz için teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
görevimiz
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.