You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: gwts
şafağa güle güle, ruf çok ayıp ettin şimdi bizi kaale almıyosun demek öyle olsun bende sana bu pazar pasta ısmarlamayı düşünüyodum neyse sen bilirsingülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: gwts
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şafağa güle güle, ruf çok ayıp ettin şimdi bizi kaale almıyosun demek öyle olsun bende sana bu pazar pasta ısmarlamayı düşünüyodum neyse sen bilirsingülücük

ayıp eko :hııh:
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz dörtlümüzü bozmayız kusura bakmayıngülücük

ya bana ne sizin dörtlüden ben şafağa güle güle niye diyosun dedim hıh:hııh:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne demememi bekliyodun merak ettim? 5 yaşındaki çocuk gibi herkez birisiyle olan sorunun siteyle ne alakası var anlamıyorum giden gitsin bundan sonra
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
he yanlış gördüğünüz bişey oluyosa ve bu düzeltilmiyoda sizi rahatsız ediyosa ve bu yüzden gelmiyorsa şahıs buna bi sözüm yok... ama bana şu şikayetim var diye kimse bişey söylemedi
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz dörtlümüzü bozmayız kusura bakmayıngülücük

ben de pasta istiyorum eko abi:hııh:
göz hakkı cnm çekti vallagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.