You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: gwts
Hmmm şafak mıııı ??

Nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum ama gülücük Allah için çok sevdiğim biri, hoşsohbet, güler yüzlü.. böle işte.

Nasıl tanıştıımı hatırlamamamın sebebi çok samimi olması, sanki çoktandır tanıyomuşum gibi geliyo o yuzden gülücük

Kızgınken bi kere gördüm gülücük ama pek etkilendiğimi söyleyemem aynı şafaktı o zaman da :D

Allah işlerinde kolaylık ve sabır versin gülücük Sevdiğine de kavuştursun ve sizi birbirinize cennet vesilesi kılsın...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: gwts
OY PİSİM O BENİMgülücük

DELİ(GERÇEK DELİ HETongue) DOLU SICAKKANLI ÇOK İYİ TATLI VE SEVİMLİ Bİ KEDİDİR İŞTE.KEDİLER GİBİ MASUM.YOK YOK BU MASUM KEDİLERDEN DEĞİL MASUM GÖRÜNÜŞLÜ YARAMAZ KEDİLERDEN Smile

ŞAKA Bİ YANA İYİKİ TANIMIŞIM KIZ SENİ.İYİKİ VARSIN İYİKİ BURDASIN HEP BURDA BİZİMLE OL EMİSmile

ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKK SENİ SEVİYORUMMMMMM BİLİYON DİMİ.

DARILMA BANA CANIM YA üzgün

BARIŞ ÇİÇEKLERİ GÖNDERİYORUM SANA KABUL ET TAMAM MIgülücük
iyiSmileiyiSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
site vesilesiyle tanıdığım ve iyiki tanıdım dediğim biri

en çok güldüğüm tarafıda gülmesi muhaha zuhaha gülücük

kız şafak seni tanıdığım için mutluyum
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
evet şafak alalım boyunun ölçüsünügülücük siteye ilk üye old bu turkuaz ne anlama geliyor diye merak etmiştim daha sonra nickinden dolayı erkek sanmıştım tanıştığımızda ismini öğrenince şaşırdım sormaya cesaret edmedim çünkü kızcağız ona buna açıklama yapmaktan balataları sıyırmış vaziyetteydigülücük onun için üzerine gitmedim (nuhahahaha) onun gülüşüyle bu espirilee son noktayı koyayım diyeceğim yok olmuyorgülücükTongue
gelelim bendeki bıraktığı izlenime şafakım bu sitede ilk tanıştğım beni samimi bir şekilde karşılayan kedi gibi sıcak sırnaşıkgülücük (uyuz olurum kedilere) şahsı muhteremdir
neyse konumuza dönelim şafakım sen benim için özelsin sanal alemdeki arkadaşım inş. bi gün karşılaşıp yüzyüze muhabbet etmek nasip olur çünkü muhabbetine doyum olmaz senin bilirimyes
kırdan kendi ellerimletopladığım çiçekleri takdim ediyorumiyiSmile iyiSmile
en samimi ve içten duygularımla seni kucaklıyorum
seni çooookkkkkk seviyorum arkadaşım
ha bu arada bensiz düğün olmaz ona göregülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
gülücük sagol canım benım yoruma bak vavvvvvvv gülücük
kedılerıde sevmezmıs hıh yesınler seniTongue
tamam simoş dugun olursa davetlımsın Tongue
hemde v.i.p bolumunden Tongue
saka bı yana dusuncelerın ıcın tesekkur ederım iyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
Cvp: RE: gwts
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:site vesilesiyle tanıdığım ve iyiki tanıdım dediğim biri

en çok güldüğüm tarafıda gülmesi muhaha zuhaha gülücük

kız şafak seni tanıdığım için mutluyum

sagol reyyos bende ıyıkı tanımısım sizi gülücük

ozman senın ıcınde gulıyım bı keregülücük

muhah zuhaha nihahah nihohoyytt SmileSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
Cvp: gwts
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OY PİSİM O BENİMgülücük

DELİ(GERÇEK DELİ HETongue) DOLU SICAKKANLI ÇOK İYİ TATLI VE SEVİMLİ Bİ KEDİDİR İŞTE.KEDİLER GİBİ MASUM.YOK YOK BU MASUM KEDİLERDEN DEĞİL MASUM GÖRÜNÜŞLÜ YARAMAZ KEDİLERDEN gülücük

ŞAKA Bİ YANA İYİKİ TANIMIŞIM KIZ SENİ.İYİKİ VARSIN İYİKİ BURDASIN HEP BURDA BİZİMLE OL EMİSmile

ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKK SENİ SEVİYORUMMMMMM BİLİYON DİMİ.

DARILMA BANA CANIM YA üzgün

BARIŞ ÇİÇEKLERİ GÖNDERİYORUM SANA KABUL ET TAMAM MIgülücük
iyiSmileiyiSmile
eyvallah zehracım bende senı sevıyorum zehraaaaaaaaaaaaaaaa Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.