Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
gwts
gwts
Nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum ama
Allah için çok sevdiğim biri, hoşsohbet, güler yüzlü.. böle işte.Nasıl tanıştıımı hatırlamamamın sebebi çok samimi olması, sanki çoktandır tanıyomuşum gibi geliyo o yuzden

Kızgınken bi kere gördüm
ama pek etkilendiğimi söyleyemem aynı şafaktı o zaman da :D Allah işlerinde kolaylık ve sabır versin
Sevdiğine de kavuştursun ve sizi birbirinize cennet vesilesi kılsın...
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..

DELİ(GERÇEK DELİ HE
) DOLU SICAKKANLI ÇOK İYİ TATLI VE SEVİMLİ Bİ KEDİDİR İŞTE.KEDİLER GİBİ MASUM.YOK YOK BU MASUM KEDİLERDEN DEĞİL MASUM GÖRÜNÜŞLÜ YARAMAZ KEDİLERDEN 
ŞAKA Bİ YANA İYİKİ TANIMIŞIM KIZ SENİ.İYİKİ VARSIN İYİKİ BURDASIN HEP BURDA BİZİMLE OL EMİ

ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKK SENİ SEVİYORUMMMMMM BİLİYON DİMİ.
DARILMA BANA CANIM YA

BARIŞ ÇİÇEKLERİ GÖNDERİYORUM SANA KABUL ET TAMAM MI

iyi
iyi
en çok güldüğüm tarafıda gülmesi muhaha zuhaha
kız şafak seni tanıdığım için mutluyum
siteye ilk üye old bu turkuaz ne anlama geliyor diye merak etmiştim daha sonra nickinden dolayı erkek sanmıştım tanıştığımızda ismini öğrenince şaşırdım sormaya cesaret edmedim çünkü kızcağız ona buna açıklama yapmaktan balataları sıyırmış vaziyetteydi
onun için üzerine gitmedim (nuhahahaha) onun gülüşüyle bu espirilee son noktayı koyayım diyeceğim yok olmuyor
gelelim bendeki bıraktığı izlenime şafakım bu sitede ilk tanıştğım beni samimi bir şekilde karşılayan kedi gibi sıcak sırnaşık
(uyuz olurum kedilere) şahsı muhteremdirneyse konumuza dönelim şafakım sen benim için özelsin sanal alemdeki arkadaşım inş. bi gün karşılaşıp yüzyüze muhabbet etmek nasip olur çünkü muhabbetine doyum olmaz senin bilirim
kırdan kendi ellerimletopladığım çiçekleri takdim ediyorumiyi
iyi
en samimi ve içten duygularımla seni kucaklıyorum
seni çooookkkkkk seviyorum arkadaşım
ha bu arada bensiz düğün olmaz ona göre
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:site vesilesiyle tanıdığım ve iyiki tanıdım dediğim biri
en çok güldüğüm tarafıda gülmesi muhaha zuhaha![]()
kız şafak seni tanıdığım için mutluyum
sagol reyyos bende ıyıkı tanımısım sizi

ozman senın ıcınde gulıyım bı kere

muhah zuhaha nihahah nihohoyytt

zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OY PİSİM O BENİMeyvallah zehracım bende senı sevıyorum zehraaaaaaaaaaaaaaaa
DELİ(GERÇEK DELİ HE) DOLU SICAKKANLI ÇOK İYİ TATLI VE SEVİMLİ Bİ KEDİDİR İŞTE.KEDİLER GİBİ MASUM.YOK YOK BU MASUM KEDİLERDEN DEĞİL MASUM GÖRÜNÜŞLÜ YARAMAZ KEDİLERDEN
ŞAKA Bİ YANA İYİKİ TANIMIŞIM KIZ SENİ.İYİKİ VARSIN İYİKİ BURDASIN HEP BURDA BİZİMLE OL EMİ
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKK SENİ SEVİYORUMMMMMM BİLİYON DİMİ.
DARILMA BANA CANIM YA
BARIŞ ÇİÇEKLERİ GÖNDERİYORUM SANA KABUL ET TAMAM MI
iyiiyi
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi