Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Günümüzdeki Dini Örgütler
Günümüzdeki Dini Örgütler
diğer dediklerin silahlı mücadeleye sahip hareketler... el kaide mensupları çok samimi, dürüst ve gayretkeş müslümanlar... tabii bu onların yönlendirilmediği anlamına gelmez... abd nin yaklaşık 100 kadar islami hareketi yönlendirdiği bilgisi ben de var fakat bunlar kimler bilmiyorum... eylül saldırısını düzenleyen abd nin kendisi... zaten el kaide mücahidleri bunu biz yapmadık dediler...
mücahidler bunun öncesinde sovyetler birliğine karşı savaşmış ve onları geri püskürtmüşlerdi... abdnin mücahidlere karşı silah desteğinin olduğunu biliyorum fakat hızını alamayan mücahid kardeşlerimiz abd'ye karşıda savaş ilan edince olay grift bir yapıya dönüştü...
düşün ki senin evini basmışlar, aile bireylerine saldırıyor,taciz ediyorlar sen buna müsade eder misin, islami bir kenara bırak hümanist akımlar dahi bu noktada insanın kendisini savunmasını gerekli görür... fakat türkiyedeki hizbullah akımları islama zarar vermektedir, böyle akımlar desteklenmemeli...
"müslüman kardeşler" den kasıt suriyedeki ihvan-ı müslimin ise onlar zaten silahlı bir örgüt değil bilakis silahsız bir partidirler.geçmiş dönemde fikir temellerini hasan el benna,seyyid kutub(Allah onlara rahmet etsin) gibi önemli kişilikler oturtmuştur.fakat onlardan sonra ihvan ı müslimin demokratlaşıp doğru yoldan uzaklaşmaya başlamıştır.
El kaide yapmış ise bu AbD nin lehine midir, yoksa aleyhine mi?
Adnan oktar'ın söylemlerinden bir çok şeyler çıkarılabilir, diye düşünüyorum..
el kaidenin 11 eylülde yaptığı saldırılar abd nin islam alemine aradığı bahane değildir,ki zaten tarihi birazcık incelediğimizde abd'nin islam düşmanlığının hep var olduğunu görürüz.
videolarda izlediysen abi,el kaide nin bu saldırısı ile amerika ekonomik olarak çöküşüne başlamıştır. amerika o günden beri ekonomideki eski gücünü toparlayamamıştır, bu açıktır. malesef komplo teorilerini ortaya atmakta şedid olanlar bu ekonomi durumuna pek de cevap vermiyor/veremiyorlar.
Allah mücahidlerimizin yardımcısı olsun,bugün ümmetin izzetini savunan bizler değil onlardır.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi