Site kuralları için ise diyebileceğim tek şey allah herkeze akıl ve irade vermiş zaten siteye ve kullanıcılarımıza zarar vericek şeyler üç aşağı beş yukarı bellidir.Biz 10 yıllık bir site değiliz ki bütün kurallarımız kalıcı olsun bunlar zamanla oturcak inşallah.Biz herkeze eşit davranmaya çalışıyoruz bugüne kadar istenilen bütün şeyleri yerine getirmeye çalıştık.Çoğu zaman uyumadığımız geceler oldu sizlere daha güzel ve rahat bir yer sunmak için.Kendisine haksızlık yapıldığını düşünen üyemiz varsa bunu bize bildirmesini istedik emin olunki hiçbir yöneticinin buna yetkisi yoktur.Yetkisini aşan yöneticiler için gereken yapılır ama ben bugüne kadar admin@ihlforum.net adresinde bu konu için bir şikayet göremedim.Görüldüğü takdirde gereken yapılır bundan şüpheniz olmasın ama siz bunu bize bildirmezseniz bu konuda yapabileceğimiz birşey yok.
Siteden banlanma konusuna gelince uzun süreli banlanan üyelerin hepsi bayan üyeleri rahatsız eden amaçları farklı olan kişilerdir ve bu yüzden siteden uzun süreli uzaklaştırılmaktadırlar.Böyle insanları içimizde kesinlikle barındırmayız.Sonuçta burdaki insanların huzuru bizlere emanet, Diğer konularda yönetici arkadaşlarımız iyi niyetli davranıp kısa süreli ban atmak yerine uyarmayı tercih ediyorlar.
Son olarak şunu belirteyim ki sitemiz kimsenin babasının çiftliği değildir.Herkeze en güzel şekilde,eşit davranmaya çalışıyoruz ve bunu yaptığımıza da inanıyorum....
giderayak işlerim var bitirilecek,