You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

Ruhumuz Yeter...
RE: Genel Bilgilendirme
bende sıkca yasiyorum ondan sordum. ilk 4 5 gun cok iyiydi sonra hata vermeye basladi sunucuda bibsorun varmia duzelticez dediler hala tik yok. sanirim.yine host degistircem boyle gitmezgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
duman bilmeden konusma bu sorun.mybb ile alakali degil tamamen sunucuyla alakali bi problem ve bize has bi sorun degil o sunucuda barinan tum siteleri etkileyen bi durum. tabiki veriyorum rabia) mesela bu hostu begenmedim.sorun cikariyo degiscem odemesini de yillik yapmistim o da gume gitcek sanirim.iade yapmqzlarsagülücük birqz tuzlu olucak ama bu sefer en kaliteli sunucudan alicam hostu sorun yasamayalim bidaha.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
yok ya pardon biz senin kadar bilmiyoruz. sunucunun kendi sitesi kapaniyo yuzlerce sitenin etkilendigi bi durum diyorum hala gelmis vbulletin diyosun duman. yoksa senin anlaman icin lazca mi konusmak lazim.anladimki)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
trabzonda lazca konusmuyolarmi belki o dilden yazarsak anlarsin diye soledim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
rabia onemli degil sonucta reklamlardan falan karsiliyo giderini
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.