You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

Profesör
RE: Genel Bilgilendirme
siteye yapılan saldırılar sebebiyle sitemizin hostu değiştirlmiştir. bu sebeple 4 5 gün kadar sitemiz kapalı kaldı taşıma işlemleri sebebiyle. şimdi forum yeniden kesintisiz olarak aktif olucaktır inş. herkese iyi forumlar dilerim.. herhangi bir aksaklık görürseniz lütfen bildiriniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sitemizi tekrar aktif bi şekilde faaliyete geçirmek için çalışmalar yapıyoruz. 150 kadar siteye backlink verdik ve bu sayede sitemiz islami forum sıralamasında 1. sıraya kadar çıktı. bundan sonra ziyaretçi sayımız gün geçtikçe artıcaktır inşallah. Şimdilik özel mesaj servisinide tekrar aktif ettim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
15 dakika içinde 75 Kullanıcılar aktif oldu. (3 Üyeler, 0 gizli kullanıcı ve 72 Misafirler).

site uçuşa geçti kemerleri bağlayıngülücük ilk defa eski hitimize ulaşma sinyalleri geliyo forumdan. inş. bundan sonra daha iyi olucaz.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sitemizde güncelleme yapılmıştır. yapılandeğişiklikler

Giderilen Güvenlik Açıkları :
Yüksek Risk : SQL injection güvenlik açığı düzeltmesi.
Orta Risk : CAPTCHA sistemi için güvenlik düzeltmesi.

Düzeltilen Hatalar :
Editörde bulunan ''undefined'' hatası giderilmiştir.
Mozilla Firefox 16 uyuşmazlık hatası giderilmiştir.

herhangi bi sorunla karşılaşırsanız bana bildirebilirsiniz. iyi forumlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-12-2012, Saat:01:46 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
ekrem gittim geldim hala aynı sorunlar bitmedimi yaff :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bu bizim siteyle alakali bi durum degıl. kullandigimiz mybb scriptin yaptigi bi guncelleme ve binlerce mybb sitesinin hepsinde yapilan guncellemeler bunlar. yani bi bilgisayarin surekli bi yeni versiyonunun çikmasi gibi dusunebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.