You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Gel ey nefer :D
Sanırım aramızda son derece alıngan birisi var. Bu kişi sanırım ben değilim. ama emin de değilim. :D

Ben dediğin o tasavvuf başlığına baktım, sadece senin yanıtların değil bir çok yazı zaten kaldırılmış. şahsi bir durum yok ortada. yoksa amacın şu şarkıya hizmet etmek midir:

hani vardı ya söylerdik hep:

"bırakıp kaçmak sana yakışır ancak,
senin bir adın yalancı, bir adın korkak". konumuzla alakası yok da, hiç, aklıma geldi birden. geleceksin. gelmen lazım ki bazı konuları burada ancak sen çözebilme azminde ve kararlığındasın. o yüzden. ama gelmezsen de canıma minnet. zaten bazı şeylerin gizli kalması benim tercihim ve hareket tarzım olduğunu bilirsin, herkes her şeyi bilmemeli. bence. ama sen diyorsan ki herkes önemli mevzuları bilmesi lazım, dediğin buysa şayet, bu durumda kalıp bu düşünceni hayata geçirmen gerekmez mi. gerçi senin işine karışmak doğru değil. :D

bu bir özel mesaj değil, genel bir mesaj olması hasebiyle hakkında bir iki konudan bahsetmeyi uygun buluyorum.

geçen gece rüyamda nefer arkadaşımızı gördüm. evet evet. seni gördüm rüyamda. ama hiç de iyi değildin. söyleyecektim ama başına bir şey gelmesine neden olur diye söyleyemedim. hem de çok ilginçti.

bir tane aslanla konuşuyordum, bildiğimiz aslana benziyor, ama biraz daha gelişmiş, insana da benziyor birazcık. bu hayvancağızla beraber nedense av bulmaya çalıştık, seni bulduk. :D

bana "tavuk eti lazım nereden bulabilirim" diye sordu bana. :D

ben de dedim ki: "arkadaşın göğsünde olması lazım". :D

"elini göğsüne atmasıyla, daha doğrusu pençesini atmasıyla beraber orda duran kişinin göğsü dağılıp aslanımız akciğer ve bazı iç organlarını avucuna alıverdi. :D dedi : "bunlar mıydı". evet diyecektim de. birden bire bana bir şey oldu, göğsümde bir boşluk hissettim. yani sanki o aslan senin göğsünü değil de, benimkini almış gibi bir boşluk hissetim. ama hala nefes alıyordum ve herhangi bir ağrım da yoktu. bu güzel bir şeydi. demekki ben bazı acılarımı sana yüklemişim, bazı fedakarlıkları benim adıma sen yapmışsın. o yapmış. :D

yani özetle; gidersen bu işler yatar. ben başka dertler peşinde olduğumda ve durağan davranamadığım için ve yakalanma riskini de düşünürsek, gizli modülleri benimsemem gerektiğini kolayca anlayabilirsin. tarz meselesi.
buraya senin gelip kendi mücadeleni kendi inandığın şekilde vermelisin.

eleştirdiğin bazı şahıslar gibi ve iddia ettiğin şekilde "korkakça kaçmak" , bilmiyorum ama , ben yakıştıramadım. öyle gördüm bir anda. yoksa böyle ufak tefek meselelerden kaçacak birisine benzemiyorsun. hele hayatı bu kadar kan görmeyle dolu birisinin bunlara midesi kaldırabiliyorken bu kadar küçük sorunları hazmedememesine ben şaşarım.

geleceksin. neden geleceksin?çünkü gele ceksın maykıl ceksın. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Gel ey nefer :D
sorun nedir allame kardeş ne oldu da sana deli gönlün coştu yine böylegülücük nefer kim kaçan kim giden kim size bize lazımsınız bre
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aslında çok alıngan değilimdir ama akşam tasavvuf başlığındaki yazıları silinmiş görünce niyeyse birden sinir sistemim boşaldı. yazdığın gibi herhalde orada en az benim yazım silinmiştir ve alınmamı gerektiren bir durum olmadığı tespitinize de katılıyorum.

Ancak genel olarak bekleme durumundayım ve bu canımı sıkıyor, en sinir bozucu olanı da birileriyle özellikle de senle özdeşleştirilmek. Bu sinir bozucu şartları da dikkate aldığınızda doğal karşılanacağını umuyorum.

saygılarımla
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
hepimiz bir fidanın güller açan dalıyız. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
oturun oturdugunuz yerde kimse bi yere gitmiyor o kadargülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.