You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
RE: free
Selamunaleyküm Free kardeşim şimdi sana yazılan yorumlara baktım valla hepside çok güzel ve dogru şeyler yazmış aslında sana yorum yapanların msjlarının hepsini toplayıp benim yorum die yazasım geldi :Difade çünkü çok gercek hepsi ve hakediyosun Wink

Sitede en sessiz ama konuşulması gereken yerde konuşan, msj yazan en objektif ve mütevazi bi kardeşimizsin rosegul

burdakilere msj yazarken hepsini Allah ın iyi dilekleriyle ve duanla ugurluyan çok düşünceli birisin inan ki....ayrıca çok olgun düşünceli birisisin

Bizlerle paylaşmış oldugun konuların hepsi okumaya deger ve çok faydalı ders cıkaracagımız özellikte Allah razı olsun paylaşımın devamını dilerim

Allah'ım o güzel düşüncelerini güzellikler içinde daim etsin inş.Allah yar ve yardımcın olsun inş.selam ve dua'yla...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2008, Saat:07:52 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: free
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selamunaleyküm Free kardeşim şimdi sana yazılan yorumlara baktım valla hepside çok güzel ve dogru şeyler yazmış aslında sana yorum yapanların msjlarının hepsini toplayıp benim yorum die yazasım geldi :Difade çünkü çok gercek hepsi ve hakediyosun Wink

Sitede en sessiz ama konuşulması gereken yerde konuşan, msj yazan en objektif ve mütevazi bi kardeşimizsin rosegul

burdakilere msj yazarken hepsini Allah ın iyi dilekleriyle ve duanla ugurluyan çok düşünceli birisin inan ki....ayrıca çok olgun düşünceli birisisin

Bizlerle paylaşmış oldugun konuların hepsi okumaya deger ve çok faydalı ders cıkaracagımız özellikte Allah razı olsun paylaşımın devamını dilerim

Allah'ım o güzel düşüncelerini güzellikler içinde daim etsin inş.Allah yar ve yardımcın olsun inş.selam ve dua'yla...

Ve aleyküm selam verahmetullahi veberakatuhu..
Cesses, yine çok samimi yazmışsın güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
Bu kadar övgüye layık olmadığımı bilsem de yine de çok mutlu oluyorum şımarmam inşaallahgülücük
Du'alarına da yürekten amin allah razı olsun kardeşimrosegul

Rabbim samimi ve sevgi dolu kalbini aynı değerdeki insanlarla karşılaştırsın!
Ümmetin örnek gençlerinden olman du'asıyla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: free
yaptığı yorumlar ve hanımefendi kişiliğiyle herkesin dikkatini çeken örnek bir şahsiyet olan melekim rosegulrosegul
sana günlerdir ne yazayım onu en iyi tanımlayan cümleleri nasıl bulayım diye kara kara düşünüyorum gülücük rosegul düşündümkü en iyisi içimden gelenleri yazmak rosegul

hanım hanımcık , az ama öz konuşan, yorumları ve paylaşımları muhteşem, haksızlıklara tahammülü olmayan, kalbinde ALLAH ve PEYGAMBER aşkı olan sessiz ve derinden ilerleyen arkadaşım benimmmm Askim

allah o güzel kalbini hiç bozmasın
allah her zaman yanında ve yardımcın olsun
allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah (aminnn)
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Ne yaptın Gülüm! beni fazla yükseklere koymuşsunutanmak inşaallah bende söylediğin gibi olmaya çalışacağım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem..

Yüreğinle yani içinden geldiği gibi konuştuğun için teşekkür ederim.rosegul
Beni sevdiğini söylesen yeter di inan benim için en değerli yorum bu olur.Askim
Güzel dualarına amin diyorum.rosegul
allah razı olsun!
Selam, muhabbet ve du'ayla..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
free'cim siteye geldiğim de ilk dikkatimi çekenler arasındaydın..

gerçekten çok hanımefendi,mütevazi bi duruşun var..

paylaşımların ve yorumların da çok güzel..

rabbimm bu güzelliğinin devamını nasip etsin inş.rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden bilmiyorum ama seviyorum free yi..açıklamayı daha sonra yapcam şuan yemek yiyorum XD

seni biraz tanıyorsam hissetmediğin birşey söylemezsin o yüzden beni sevdiğine inanıyorum.gülücük
Açıklamanı merakla bekliyorum.

sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:free'cim siteye geldiğim de ilk dikkatimi çekenler arasındaydın..

gerçekten çok hanımefendi,mütevazi bi duruşun var..

paylaşımların ve yorumların da çok güzel..

rabbimm bu güzelliğinin devamını nasip etsin inş.rosegul

Teşekkkür ederim çok naziksin sükeynacığımrosegulAskim allah razı olsun!
Rabbim bütün güzellikleri hepimize versin inşaallah..
Selam ve du'ayla..rosegulrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: free
free

yazılarını yorumlarını zevkle okuduğum bi arkadaşım
kendisini tanmaktan ve sitemizde olmasıdan dolayı mutluyum

seviyoruz seni free rosegul
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: free
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:free

yazılarını yorumlarını zevkle okuduğum bi arkadaşım
kendisini tanmaktan ve sitemizde olmasıdan dolayı mutluyum

seviyoruz seni free rosegul

Çok teşekkür ederim canımrosegul
Ben de sizi seviyorumAskim sevilmekte güzel oluyor.Wink
Selam ve du'ayla..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
selamün aleyküm...
sitede olmadığım zamanda yoruma açılmış!
sona yazan kabule şayan olur dileğiyle...
ablasının güllerindendir freem...
mütevazi,edepli,saygılı,tam bir hanım efendi kişiliğine sahip maşallah...
yüreği sevgi ve imanla doludur...
dahada güzelleşecegine ona yakışacağına eminim...
kardeşlerim gerekli övgüyle,methüsena etmişler yerinde olmuş...
her ne kadar dinimiz övgüye yer vermemişsede örnek teşkil etmesi ve yoluna ışık tutması bakımından acizane fikrim bazen istisna edilebilir....
oda müstesna güzelliktedir...
övülünce şımarmayacak,ve inançlarından taviz vermeyecek kadar dini bütündür gülümün..
kısacası aynası iştir kişinin lafa bakılmaz...
rabbime ulaşmada yolunu,ve bahtını mevlam açık etsin inşaallah...
taç olsun mevlanın rizası başında...Askim
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-12-2008, Saat:04:05 PM, Düzenleyen: ASUDE.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.