You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

(...)
free
FREE HAKKINDAKİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA BELİRTEBİLİRSİNİZ...

BEN DAHA SONRA BELİRTECEĞİMgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: free
muhabbetimiz olmadı hiç ama yorumlarından,tavırlarından anladığım kadarıyla tevekkül etmiş,inancı sağlam bi kardeşimiz.Açtığı konular da anlamlı ve düşündürücü..siteye güzel katkıları olduğunu düşünyrm.Allah bozmasın..
Asalet;boyda değil,soyda.. İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk;sözde değil,özde..Güzellik;yüzde değil,yürekte olur ..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Sitede en çok örnek aldığım.. Gerçekten yorumlarını, analizlerini beyendiğim biri.. Hatta sitede en kaliteli 3 lüyü sorcak olsanız mutlaka içine alıcağım biri..
Hakikaten seviyorum kendisinigülücük Allah yolunu hayraylesin...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Free gercekten çok iyi bir insan melek gibi bir kalbi var onu tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum yorumları çok nezih ve yumuşak herşeyiyle çok kaliteli biri Rabbim bozmasın hiç bir zaman Allah istediği ve istemediği tüm güzellikleri yaşamayı nasip etsin rosegulseni çok seviyorum cnm bnm rosegulrosegulAskimAskim
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: free
£brar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhabbetimiz olmadı hiç ama yorumlarından,tavırlarından anladığım kadarıyla tevekkül etmiş,inancı sağlam bi kardeşimiz.Açtığı konular da anlamlı ve düşündürücü..siteye güzel katkıları olduğunu düşünyrm.Allah bozmasın..

Ebrar kardeşim değerli düşüncelerin için çok teşekkür ederim. İnşaallah dediğin gibi bir inancı rabbim bana lutfeder.
Yorum yapma nezaketi göstermişsin Allah razı olsun!
Selam ve duayla..

sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sitede en çok örnek aldığım.. Gerçekten yorumlarını, analizlerini beyendiğim biri.. Hatta sitede en kaliteli 3 lüyü sorcak olsanız mutlaka içine alıcağım biri..
Hakikaten seviyorum kendisinigülücük Allah yolunu hayraylesin...

Estağfirullah! kardeşim örnek aldığım biri demişsin hakkım olmayan bir yer vermişsin bana, çok teşekkür ederim.
Ben sadece yüreğimle konuşuyorum bilgili bir insan değilim yanigülücük
Ben de ne güzellik gördünse şüphesiz Kur'anın güzelliğidir ne çirkinlik gördünse o da nefsimdendir.
Allah hepimizin yolunu hayretsin selametle..

_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Free gercekten çok iyi bir insan melek gibi bir kalbi var onu tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum yorumları çok nezih ve yumuşak herşeyiyle çok kaliteli biri Rabbim bozmasın hiç bir zaman Allah istediği ve istemediği tüm güzellikleri yaşamayı nasip etsin rosegulseni çok seviyorum cnm bnm rosegulrosegulAskimAskim

Canım ben de seni çok seviyorum iyi ki varsın! Güzel bakan güzel görür sende güzel bakan güzel bir yüreksin, çok teşekkür ederim.
Rabbim kalbine göre versin!
Güllerin senin gibi çok zarif teşekkürler bitanemWink
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: free
Free çok güzel bir insan rosegulyorumları insanlara bakış acısı harika
onu tanımıyor olsamda kalbinin güzelliğine inanıyorum Askim
buda benim hediyem olsun canım benim
[Resim: img588_161423b.JPG]
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: free
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Free çok güzel bir insan rosegulyorumları insanlara bakış acısı harika
onu tanımıyor olsamda kalbinin güzelliğine inanıyorum Askim
buda benim hediyem olsun canım benim
[Resim: img588_161423b.JPG]

Ne güzel bir hediye hemen aldım gönül bahçeme koydum çok teşekkür ederim melisacığımAskim benim hakkımda bu kadar güzel düşünmen beni mutlu etti yüreğine sağlık!rosegul Rabbim kalbimizi sevgisiyle hep güzel eylesin!
Selam ve du'ayla..
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: free
MicstYle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:henüz kimseyi tanımıyorum.
free kimdir onuda bilmiyorum
sadece
üye adından çok asi:D ve özgür biri oldugu anlaşılıyor

Ben de seni tanımıyorumgülücük
Tanışırız kardeşimgülücük
Asiliğim haksızlığa, özgürlükse en büyük hayalim...
Selam ve du'ayla..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.