BEN DAHA SONRA BELİRTECEĞİM
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Allah yolunu hayraylesin...
seni çok seviyorum cnm bnm 
AskimAskim
£brar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhabbetimiz olmadı hiç ama yorumlarından,tavırlarından anladığım kadarıyla tevekkül etmiş,inancı sağlam bi kardeşimiz.Açtığı konular da anlamlı ve düşündürücü..siteye güzel katkıları olduğunu düşünyrm.Allah bozmasın..
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sitede en çok örnek aldığım.. Gerçekten yorumlarını, analizlerini beyendiğim biri.. Hatta sitede en kaliteli 3 lüyü sorcak olsanız mutlaka içine alıcağım biri..
Hakikaten seviyorum kendisiniAllah yolunu hayraylesin...

_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Free gercekten çok iyi bir insan melek gibi bir kalbi var onu tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum yorumları çok nezih ve yumuşak herşeyiyle çok kaliteli biri Rabbim bozmasın hiç bir zaman Allah istediği ve istemediği tüm güzellikleri yaşamayı nasip etsinseni çok seviyorum cnm bnm
AskimAskim
yorumları insanlara bakış acısı harikamelisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Free çok güzel bir insanyorumları insanlara bakış acısı harika
onu tanımıyor olsamda kalbinin güzelliğine inanıyorum Askim
buda benim hediyem olsun canım benim
Rabbim kalbimizi sevgisiyle hep güzel eylesin!
MicstYle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:henüz kimseyi tanımıyorum.
free kimdir onuda bilmiyorum
sadece
üye adından çok asi:D ve özgür biri oldugu anlaşılıyor

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.