You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumda Ayaklanma Başlatıyorumm. Özel Mesaj isteyenler burayaa :D

Anket Başlığı: Üyeler arası özel mesaj atma imkanımız olsun mu

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 5 (38.46%)
hayır 8 (61.54%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 13 (100%)

Forumda Ayaklanma Başlatıyorumm. Özel Mesaj isteyenler burayaa :D

Forumcu
RE: Forumda Ayaklanma Başlatıyorumm. Özel Mesaj isteyenler burayaa :D
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Başka forumlara pek takılmıyordum. Bir forumda ö.m atmıştım. Kızla tam kanka olacaktın admin siteyi kapatmış. :D Bozuldum, sonra ö.m benim neyime dedim. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
:D yani sadece yonetimde olanlara da olsa olur.. simdilik :D
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
As. Ruhadam gülücük

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Eutopia çok hoşsun ama bu hususta Revan'a katılıyorum.Yönetici konumuna yükselenlerle konuşabilelim, onlar seçimden geçerek oraya geliyor, ama tüm üyeler nasıl olur???
Shamil'in görüşleri yabana atılamaz cinsten.Hem şu anda diğer İslami forumlarda da özel mesaj hakkı yok.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Peki.. yonetici konumundakilerde kabulum gülücük zaten en cok onlara lazim.oluyor haklisinz

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sonra mod.lara iş çıkacak ..o mesaj içeriğine bak bişi var mı, bu mesaj içeriğine bak bişi var mı ohoooo..onu kontrol, bunu kontrol.. karizm karizm ifade Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kontrol edin tabi isiniz ne :D mod degl misiniz :p

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.