You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

forum kurallarını kabul etmiyorum

Cezalı Üye
yani üyeliğim silinmeli bence.üye olurken üyelik sözleşmesi yapıldı.işte anlaşma bitti.üyeliğim lütfen silinsin.özür dilerim başta kabul ettim ama şimdi kabul etmiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: forum kurallarını kabul etmiyorum
Silinmesi konusundaki ısrarınızı anlayamıyoruz..Girmediğiniz sürece bir problem olmayacaktır..Üyelik silindiğinde kötü niyetli kişilerce forumda bir sıkıntı yaşatıldığı vakit Ip karşılaştırması yapamıyoruz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-10-2014, Saat:06:32 PM, Düzenleyen: Mihman.
Administrator
Bu konuda Nazlıcan size geri dönüş yapmıştı. Konu orada kapandı lütfen ısrar etmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-10-2014, Saat:06:34 PM, Düzenleyen: Sükut.
.
gülücük anlamak istediğiniz gibi değil anlatmak istediğim gibi olayı algılarsanız sevinirim..Kötü niyetlisiniz demedik, "kötü niyetli kişilerce" ifadesini kullandım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
modem açıp kapanınca ip adresi değişmiyor mu zaten?siz nasıl ip karşılaştırması yapıyorsunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.