You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

forum cok dagınık

Forumcu
forum cok dagınık
bi baslık acılıyor bugun doganlar dıye herkes için ayrı ayrı konu acılıyor tekrardan gercı bı kere acılmıs ama isim olarak acıldıgına gore devamıda bu sekılde olur sanırım
bence özel gun ve tebrıkler dıe bı topic acılıp ıcıne kandıl bayram dogum gunu vs seylerı tek baslık altında toplamıs oluruz

ve bıde karmalar var
karma bı sevgı gösterısı oldu artık bunu bende böle kullanıodum ama karma mesajlara verılmelı bence
hatalı karmalar silinmelidir
bunlar bence dıkkate alırmısınız bılemem
saygılar gülücük
barnak bassam olurmu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: forum cok dagınık
Haklı bnce..:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
üyelerin görüşlerini her zaman dikate alırız merak etmeWink

yönetim olarak konuşur karar veririz ok?
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: forum cok dagınık
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pasaklı forumTongue
PASAKLI DİCENE OTURDA Bİ DÜZENE SOK FORUMU NE DURUYON kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
Forum dagınık filan degil aslında...Moderatorlere yetki veriyoruz ki bişiler duzene girsin..Herseye bizim yetişmemiz imkansız bunu biliyorsunuz ama adminler moderatorlerden daha fazla calısıyor :? nedense...Kimseye neden sunu yaptın yada bunu yapmadın diye baskı uygulamıyoruz yada işini ogretmeye calısmıyoruz...Bilmediginiz yerlerde zaten soranlara gerekli destegi veriyoruz...Forum kullanımı hakkında veya baska konularda olsun...Kimse bunu inkar edemez...Sorulan bir soruya cvp vermediniz yada uyeler en son planda fikirlerine deger verilmiyor diyemez...

Bir kurallar butunu de kimsenin onune sunmadık..Moderator kuralları uyması gerekenler yapması gerekenler vs diye yada adminlere...Herkes elinden geleni yapmaya calısıyor ben buna inanıyorum bir yerde...Sizde kendi üzerinize duseni yaparsanız sorun olacagını sanmıyorum...

Üyelerin burdaki sorumlulu sadece eksikleri,yanlısları gormek, sorun cıkartan uyeeleri bildirmek , kendisine yapılan haksızlıgı iletmek le sınırlıdır...Moderatorlerin gorevleri ise forumun duzenini saglamaktır..Adminlerin ise moderatorleri denetlemek ve yetişemedikleri yerde onlara yardım etmektir...Bizlerin gorevi ise sizin isteklerini degerlendirmek uygun gorulenleri siteye empoze etmektir...Ben uzerime duseni yapıyorum forumun duzenini saglamak gorunusunu degiştirmek adına bişiler yapmaya calısıyorum...Peki ya sizler ? üzerinize duseni herkes tam anlamıyla yapıyormu bence once bunu dusunun !...Ondan sonra eksik olan ne ise soyleyin...

Saygılar
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-10-2008, Saat:04:58 AM, Düzenleyen: Soundtrack.
Forumcu
-önerilere acıgız- derken bunu demek sıtedınız sanırım tam anlamıyla.
sadece fıkrımı söledım benım bundan bı kazancım olmicak sonucta
neyse sızede saygılar...
barnak bassam olurmu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
gerekli açıklamayı adminim soul gayet güzel yapmış...

karmalara değinmişiniz

ve bıde karmalar var
karma bı sevgı gösterısı oldu artık bunu bende böle kullanıodum ama karma mesajlara verılmelı bence
hatalı karmalar silinmelidir

sevgi gösterisi dediniz bundan daha güzel ne varki karşıda bişeyler görüyoruzki seviyoruz ve bunu gösteriyoruz

karmada bi nevi rep başka bişe dil yanigülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çünkü her üyemize değer veriyoruz ve herkezin özel günleri kendisi için değerlidir ve ayrı bir yeri olmalıdır o yüzden ayrı ayrı başlıklar kullanılması daha uygun.bunun forumda dağınıklık yapıcak bişey olduğunu düşünmüyorum. ayrıca karma puanda herkez istediğine verir kimseye sen buna niye puan veriyosunz diyemeyizki. düşüncelerinizi paylaştığınız için tşkler umarım aradığınız cevapları bulmuşunuzdur
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.