Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Fethullah Artık Dön...
Fethullah Artık Dön...
Ne Güneydoğusu dünyayı kuşattılar adamlar yandınız siz, eyvah eyvah...
Bırakın Türkiye'yi dünya elden gidiyor...
ayrıca,
"Fethullah" Artık Dön...
Fethullah hoca sizin asker arkadaşınız mı bu ne samimiyet çağrıları ?
KARDEŞ ÇAMURLATMAK İSTEDİĞİ KİŞİLERİ DOĞRU DÜZGÜN ÖĞRENSİNDE GELSİN.EĞER ADAM GİBİ ÖĞRENİR GELİRSE ATMAYA ÇAMUR BULCAK MI ACABAhırrrrrrrhırrrrrrr
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:it ürür kervan yürür biz yolumuza devam edriz siz karalama kampanyaları yapmakla kalırsınız bunun hesabı sorulacak elbet dünya fani...
fanatik FG'liler...hangi yolunuza devam edeceksiniz...mesela yolsuzluk ta bi yoldur...birileri de hoca'yı anlaman için kırk fırın ekmek yemen lazım diyor, sen yedin heralde ki anlamışa benziyorsun...ama samimi söylüyorum ben de f.g'nin "DÖNMESİNİ" çoook istiyorum...inşaallah "DÖNMEDEN" ölmez...
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.
Fanatik FG liler
bu atatürkün muhterem amerikalılar demesine benzedi la.. 
Neyse.. ilim kelebeği sevgi pıtırcığı Fethullah amcanın dünyanın dört bir yanında esnek, şeffaf, kaygan, ılımlı, yumuşak bir din yaymaya çalışıyor olması onun mükemmel bir müslüman olduğunu, dolayısıyla bütün müslümanların da ona sizin gözünüzle bakması gerektiğini kesinlikle göstermez..
Çıkıp onu anlamak için 40 fırın ekmek yemen lazım diyebilmek için 40 fırın ekmek yemek lazım..
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ebuzer !
Fanatik FG lilerbu atatürkün muhterem amerikalılar demesine benzedi la..
Neyse.. ilim kelebeği sevgi pıtırcığı Fethullah amcanın dünyanın dört bir yanında esnek, şeffaf, kaygan, ılımlı, yumuşak bir din yaymaya çalışıyor olması onun mükemmel bir müslüman olduğunu, dolayısıyla bütün müslümanların da ona sizin gözünüzle bakması gerektiğini kesinlikle göstermez..
Çıkıp onu anlamak için 40 fırın ekmek yemen lazım diyebilmek için 40 fırın ekmek yemek lazım..
gece gece kırdın beni gülmekten
Allah iyiliğini vere delikanlı
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:it ürür kervan yürür biz yolumuza devam edriz siz karalama kampanyaları yapmakla kalırsınız bunun hesabı sorulacak elbet dünya fani...
fanatik FG'liler...hangi yolunuza devam edeceksiniz...mesela yolsuzluk ta bi yoldur...
birileri de hoca'yı anlaman için kırk fırın ekmek yemen lazım diyor, sen yedin heralde ki anlamışa benziyorsun...ama samimi söylüyorum ben de f.g'nin "DÖNMESİNİ" çoook istiyorum...inşaallah "DÖNMEDEN" ölmez...
siz varya çok komiksiniz beni çok güldürüyorsunuz sosyal hayyatta sizi tınlayan bile yoktur forumdakileri kandırırsınız ancak atış serbest nasılsa hoca efendi cemaati sınırları açtı sizin çapınız belli
sizden devrim değil evrim olur ancak
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi