You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fethullah Artık Dön...

Fethullah Artık Dön...

General
Cvp: Fethullah Artık Dön...
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ebuzer !

Fanatik FG liler gülücük bu atatürkün muhterem amerikalılar demesine benzedi la.. gülücük

Neyse.. ilim kelebeği sevgi pıtırcığı Fethullah amcanın dünyanın dört bir yanında esnek, şeffaf, kaygan, ılımlı, yumuşak bir din yaymaya çalışıyor olması onun mükemmel bir müslüman olduğunu, dolayısıyla bütün müslümanların da ona sizin gözünüzle bakması gerektiğini kesinlikle göstermez..

Çıkıp onu anlamak için 40 fırın ekmek yemen lazım diyebilmek için 40 fırın ekmek yemek lazım..

sende beni çok güldürüyosun cem yılmazdan sonra tabigülücük ama yaktığın her sigaranın emperyalist abd ve siyonist israilin bütçesine katkı sağladığını düşün bence sigaraya verdiğin parayla kaç afrikalı çocuk karnını doyuracak biliyomusun orman yangınlarının büyük çoğunluğu sigara izmaritelrinden çıktığını biliyormusun ya birde senin mesnetsiz iddialarına cvp vermiyorum çünkü saygısızsınız saygının olmadığı bi platformda benim konuşacak hiç bir şeyim yok ama hala boş beleş ve desteksiz atmaya devam edrseniz cevabımıda hiç geciktirmeden veririrmTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: RE: Fethullah Artık Dön...
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:it ürür kervan yürür biz yolumuza devam edriz siz karalama kampanyaları yapmakla kalırsınız bunun hesabı sorulacak elbet dünya fani...

gülücük fanatik FG'liler...hangi yolunuza devam edeceksiniz...mesela yolsuzluk ta bi yoldur...
birileri de hoca'yı anlaman için kırk fırın ekmek yemen lazım diyor, sen yedin heralde ki anlamışa benziyorsun...ama samimi söylüyorum ben de f.g'nin "DÖNMESİNİ" çoook istiyorum...inşaallah "DÖNMEDEN" ölmez...

siz varya çok komiksiniz beni çok güldürüyorsunuz sosyal hayyatta sizi tınlayan bile yoktur forumdakileri kandırırsınız ancak atış serbest nasılsa hoca efendi cemaati sınırları açtı sizin çapınız belliSmile sizden devrim değil evrim olur ancakTongue

kandırmak da ne demek!?...edebinizi takılın, zeka düzeyinizin forumdaki üyelerin bir çoğunun zeka düzeyinden çok daha düşük olduğunu bilmelisiniz-en azından bu söylemde bulunarak bunu ortaya koymuş oldunuz-...kanmayacak kadar akıllı ve zeki insanlar…bana gelince kimseyi kandırmak gibi alçakça bir niyetim yok…ben meselelerin çoğunu fikir düzeyinde konuşuyorum, yani fgliler gibi hissi ve misyonervari değil…yani birilerine makam-mevkiler tahsis ederek; aylıklar-maaşlar bağlayarak değil...
sosyal hayatta bizi tınlayan yokmuş…cehalet diz boyu…benim gibi düşünen iki-üç Müslüman bir araya geldi mi destekçiniz ve güvenceniz laik küfür sistemi tc için en büyük tehlike telakki ediliyor…mesela: bir hizbullahçı ya da bir ibda’cı ya da bir HT’li…hani hatırlıyorsanız bundan bi kaç sene evvel Müslümanlara esasi davalarını hatırlatmak üzere fatih camii avlusunda bi kaç yüz Müslüman bir araya gelmişti de…aylarca tv.lerde gazetelerde vs vs yerlerde gündem oldu…bu arada sizin muvazzaf kalemşörler de sisteme yardaklanmak, şakşakçılık yapmak için bundan daha iyi fırsat olamaz diyerek, bütün iğrençlikleri ile işgalci medyanın televizyon ekranlarından ve nasıl kazandıkları mechul gazete köşelerinden nefretlerini kustular…tc. yi yıkacaklar, şeriatı getirecekler dediler…hatta sizin FG tc rejiminin polisini sahiplenerek “polisimiz müdahale etmeliydi.” diye ucube bir ifade kullanmıştı amerikadaki bilmem kaç dönümlük “çiftlikcik”inden…bunları neden anlatıyorum…hani çok övünüyorsunuz ya çapı genişlettik, büyüdük, çoğaldık, semirdik, sömürdük, palazlandık diye…hani kelle sayısıyla böbürleniyorsunuz ya…diyorum ki “kemmiyetin, keyfiyete nisbeten ehemmiyeti yok.”…ve biliyoruz ki yeryüzünde bir tek ümmeti olan, yahut hiç ümmeti bulunmayan peygamberlerin yaşadığı dönemler de olmuştur…“Yeryüzündekilerin çoğuna uysan, seni Allah yolundan saptırırlar” (En’am-116)…benim gibi birkaç yüz insan, kefereye islami duruşlarıyla korkunun en alasını salabiliyorken; sizin kafadan “ne” oldukları ve “neye” karşı oldukları zaman ve zemine, abd siyasetine, hopun-bopun ihtiyacına göre değişkenlik arzeden kaypak taifenin milyonlarcası sokaklarda mitingler yaparlar da değil kefereye korku salmak, emperyalist güçlere “siz merak etmeyin biz bu safları çarpık dini anlayışımızla en alasından uyuşturuyoruz, siz rahat rahat filistin’i, afganistan’ı, ırak’ı sömürün, ambargolar koyun, insanlarını öldürün, kalanlarını da angaryaya tabi tutun” diyerek güven telkininde bulunursunuz…valhasıl süper haminiz "süper güç Amerika" diye bellediğiniz emperyalist devlet komünizmden kurtulduktan hemen sonra mevcudiyetine en büyük hasım ve tehlike olarak ilan ettiği “İslam”, sizin ne idüğü belirsiz işbirlikçi-amrikancı İslam(!) anlayışınız değil benim gibi düşünenlerin nebevi İslam anlayışıdır…takıyyeci, maslahatçı, pragmatist anlayış değil…inkılapçı, cihatçı, anti-emperyalist İslam.-kusura bakmayın bu ulvi terimlerin size yabancı olduğunu bile bile kullanmaktan alamıyorum kendimi-…
sanal diye atış serbest öyle mi…benim için değil…çünkü ben her zaman ve her yerde müslümanım…benim islam’ım birilerinin islam’ı(!) gibi zaman ve mekana göre değişkenlik arzetmez …
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Fethullah Artık Dön...
maşşalah hakaretler havada uçuşuyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: Fethullah Artık Dön...
HAY ALLAHIM YA.RABBİM AKIL FİKİR VERSİN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM.SAYGI BEKLERDİM SİZDEN AMA YANLIŞ DÜŞÜNMÜŞÜM.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.