You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

FATİH 'in Ayasofya da kıldırdığı ilk Namaz

FATİH 'in Ayasofya da kıldırdığı ilk Namaz

General
RE: FATİH 'in Ayasofya da kıldırdığı ilk Namaz
@HURUFİ Adamsın kardeşim biz birlik olmalıyız mail yoluyla konuşalım bir, rap yoluyla mail atarsan sevinirim. Bu "Çap"sızlara dinimizi bırakmayalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tesir kardeşim(belki büyüğümsündür bundan iyi hitab bulamıyorum) söylediğin şeylerde haklısın pek çoğunda, bununla birlikte dengeyi tutturmak gerekir ve en önemli şey üsluptur. insanları hakka davet ederken kullanılacak üslup peygamberlerin sünnetinde hep yumuşaktır, ibrahim aleyhisselam "babacığım" diye seslenmiştir müşrik babasına. yine muhammed aleyhisselam ın davetinde onca zulme rağmen tevhidi anlatırken hep tatlı dille kavmine yönelmiştir, bu tatlı dil müslümanın tarihler boyu şiarı olmuştur ki pek çok yerde islama davet için islamı düzgünce yaşamak bile yeterlidir. tavsiyem forumdaki arkadaşlara veya etrafındakilere hızlıca hükümler saydırmakta aceleci olma, kafire bile "ey necis kafir imana dön" diye bir tebliğ yoksa kendini müslüman sanan insanlara dini anlatırken şedid ve sert dilli olmak bir hatadır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
İnşAllah Tesir ben şeytanı pek iyi tanımadığım için hangisi şeytanın oyunudur bilemem ve bu yüzden senin gibi emin konuşamam, Rabbim cümlemize doğrusunu göstersin, yanlışlardan sakındırsın.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
teşabehet kulubuhum çakma din algıları birbirlerini çekiyor laf kalabalığından başka ortaya koydukları birşey yok..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.