![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
FATİH 'in Ayasofya da kıldırdığı ilk Namaz
FATİH 'in Ayasofya da kıldırdığı ilk Namaz
![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Bu sahtekar dinciler sözde uyduruk alimler Kuranıkerim de uyarıcı olan Muhammed emine de” efendi “demektedirler. Ya kültürlerle hurafelerle dolu…
Halkın çoğu kıble ediniyorsak bu kadar kişi yanlışta mı dersek Allahın ayetlerine baktığımızda çoğunluğa neler söylediği bellidir.
Yok kandiller yap yok mevlidiler yap.Allahtan korkun….
Ahada ramazan ayı geliyor şirkin yalanın dolanın uydurmanın cahil cuhalayi yalanla dolanla şiirle müzikle düşünmesine izin verme onu ancak istenilen ölçü ve yöntemde düşünmeye it…
1- İnsanların çoğuna uyan sapıtır. (6:116)
2- İnsanların çoğu Allah'ın kitapta ve doğada gösterdiği işaretlere tanık olmaz. (26:8; 27:82)
3- Çoğu inkârcıdır. (17:89)
4- İnsanların çoğu kâfirdir, nankördür. (16:83; 25:50)
5- Çoğu zanna uyar. (10:36)
6- Çoğu yalancıdır. (26:223)
7- Çoğu Allah'a ortak koşar. (12:106; 30:42)
8- Çoğu haktan hoşlanmaz. (43:78)
9- Çoğu fasıktır, yoldan çıkmıştır. (5:49, 81; 9:8; 57:16, 27)
Resul haşimidir.Seyyid değildir.Seyyir Muhammed ve devamında Ali ile fatmanın soyundan geldiğini belirleme işidir…
Bir efendilik unvan arz etmez.Ha O aileye saygı göstermek takip etmek olayıdır…
fatıhe laf soyleme curetınde bulunuyorsunuz da;hangınız aksemseddın,molla guranı,molla husrev gıbı hocalardan ders aldınız da konusuyorsunuz.
efendı dıyenlerın hazret dıyenler yoldan cıkmıslar yalancılar kafırler ınkarcılar ama sızler dogru soyluyorsunuz ve dogru yoldasınız oyle mı

hakkında konustugunuz ınsandan ustun vasfınız olacak kı konusmaya hakkınız olsun...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi