You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlilik için Ne okunmalı ?

Evlilik için Ne okunmalı ?

Çalıkuşu
RE: Evlilik için Ne okunmalı ?
Sen boyle seyleri bilen birisisin aslinda ama namazi ikinci plana atman sasirtti beni.. Eger insanda edep haya 'islam ahlaki'yoksa kildigi namaz Allah katinda ne kadae kiymetlidir bilinmez zaten ..ama konu zaten boyle birisi degil konu iyi olup da namaz kilmamasi ve ne kadae iyi olursa olsun namaz kilmazsa hersey sifirlanir..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Doğru abla... Aslında bakarsan haklısın, bir nevi şöyle düşünmüştüm. Eğer içinde Allah korkusu ve iman nuru varsa ve namaz kılmıyorsa eşi zamanla onu kıldıra bilir diye düşünmüştüm ama şimdi ayrıntılı düşününce Allah'a olan sözünü tutmayan birisinin eşine verdiği sözler ya da içindeki iman (hen ne kadar iyi olursa olsun-Hristiyanlardada var musevilerde de öyle iyi adamladr hepsi kötü değil ki...) ne kadar var diyebiliriz. Orası tartışılır haklısın abla... NAMAZ = AŞK zaten... Namazı olmayanın aşkı ne kadar gerçek olur varın siz düşünün...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Alıntı:Allah'a olan sözünü tutmayan birisinin eşine verdiği sözler ya da içindeki iman (hen ne kadar iyi olursa olsun-Hristiyanlardada var musevilerde de öyle iyi adamladr hepsi kötü değil ki...) ne kadar var diyebiliriz.

Kesinlikle..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Benim anlamadığım bişi var :D Yav dua edilir tamamda "halamın ölmesi için- ablamın evvlenip sıranın bana gelmesi için yada bilmem daha neler" böyle dua olurmu Allah'ınızı severseniz ya :D Duanında bi adabı vardır tamam hayırlı eşe dua edilir etmesine ama dua böyle istenmezki :D Dersin ablam evlenmek istiyor ama hayırlı bi talip bulmamız lazım dualarınıza inşallah bizleride katın... Ama siz duayı hayırdır bi kombine biletmi sanıyorsunuz anlkamadım ki :D Dua Allah ile birebir yapılır... Allah'a yakarıştır dua... Böyle dua olmaz ki gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah iyiligini versin ne güldüm kahkaha

23 yaşında depresyona giriyorsa 35 de ne olur Allah bilirgülücük

Herşeyin vakti saati vardır. Dua edip hayırlı olanı hayırlı zamanda istemek lazım
Ama tabi armutun sapı üzümün çöpü yapmamak gerek
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bizim toplumumuzda biraz garip karşılanır ama eskiden kız babaları kendileri ararmış hayırlı bir damat.
Babanın tanıdığı iyi kişiler yok mu

Bide yaşı büyükler geliyor demişsin
Gelenler kaç yaşında gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.