You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlilik için Ne okunmalı ?

Evlilik için Ne okunmalı ?

Çalıkuşu
RE: Evlilik için Ne okunmalı ?
Yazilanlari okudum da kesinlikle namazsiz bir musluman dusunemiyorum boyle bisey olur mu? Her insanin hatalari vardir olur elbet ama namaz muslumanin nişanidir.. Namaz kilmayan bi insanla insan nasil bir gelecek dusunebilir..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Ben sunu anlayamiyorum; ' imani varsa' diyorsun, imanin gerektirdigi ibadetlerin en onemlisi olan namazi kilmiyorsa bu nasil iman?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Öyle deme ablam ya gülücük Bazı insanlar var ki hem hakkı hem halkı kandırıyor. İman dan kastım Allah korkusu olan her yüreğe bir ışık tutan olduktan sonra namaz zaten girer. Önemli olan nabza şerbeti verebilmek!... Diğer türlü hem Hakkı hem halkı kandıran iki yüzlü sahtekarlar varki Mevla korusun bizden... Bakıyor kız kapalı telefona selamün aleykümle başlıyor evlendikten hayli zaman sonra telefon çalıyor gine ne var be kadın niye arıyon hesabına dönüyo..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Niye kizin telefonuna selamun aleykum yaziyormus hangi sifatlagülücük harama bulasma ki helal gelsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Ama sunu unutmamak gerek ne kadar iyi olursa olsun farzi yerine getirmemenin ceremesi bi yerlerden cikar..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.