You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlilik için Ne okunmalı ?

Evlilik için Ne okunmalı ?

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Evlilik için Ne okunmalı ?
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sonradan insanı değişmek zordur .. değişmeme ihtmali vr. insan neyse odur. inşlh hayırlı kısmet çıkar ablama.. ay bunları ablam görse bana kızar :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Zeynep kardeşim. Evlilik kader kısmet işidir. Sen inasanların içini bilemezsin sana talip olur namazında niyazında sanırsın canım cicim aylarından sonra başını taşlara vurursun! Herşey namaz değil... Elisa'nın dediği gibi insan iyi olduğu müddetçe iman vardır. Yeterki helal olsun... Nice yahudi hristiyan islamı tercih ediyor ananelerini adetlerini bırakıp yeni dine geçiyor kolay mı?

Sizin konuya gelince ablan en az bir kaç sene daha beklesin... Madem hayırlısını istiyorsunuz Mevla'dan her namaz sonunda dua edin. Rabbim hayırısını ver, namazında olsun benden çok seni seven olsun... Ben cehenneme gireceksem bana şefaat edecek elimi kurtaracak kadar sana yakın olsun diye... Eğer hayırlı ise Mevla çıkartır karşınıza, insanları sadece namazla irdelemeyin... Elbette namazsın müslüman olmaz ama herşey namaz değil... TÖVBE namazı kazandırabilir, amma şu bi gerçek ki nice müslüman geçinenler namazında olanlar içki zina kumar gibi davranışlara başvuruyorlar... Kısacası siz Rabbimden hayalısını ve hayırlısını isteyin... Bırakın Kader Çizer Kendi Yolunu... Ne Demiş Atalar "Su Yolunu Bulur!..." Selam ve dua ile...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.