KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminim dehşet kokar o yüzük öööö'ilçıkar:
kıskandım mı ne
Ayy bende kokar dedimde adamın biri güldü bana
kesin kokar da

kimmiş o adamın biri
:sırıtık:
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminim dehşet kokar o yüzük öööö'ilçıkar:
kıskandım mı ne
Ayy bende kokar dedimde adamın biri güldü bana

:sırıtık:
giderayak işlerim var bitirilecek, 
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ablaaaa ben direk atarım heralde o yüzüğüyumurtayı yiyemezken bide içinden çıkan tektaşı takamam ayyyy kokarda o şimdi
Direk wersin fazla romantizm sewmem bennnn

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminim dehşet kokar o yüzük öööö'ilçıkar:
kıskandım mı ne
azzime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy çok hoşş

sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminim dehşet kokar o yüzük öööö'ilçıkar:
kıskandım mı ne
Kokar kokmasına ama bunu akıl etmesine sevinmek lazım dimiiiiii

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminim dehşet kokar o yüzük öööö'ilçıkar:
kıskandım mı ne
Kokar kokmasına ama bunu akıl etmesine sevinmek lazım dimiiiiii
aslına bakarsan tavuktan mı evlenme teklifi aldım diye şaşırırım ben görsem
ya da horozun tavuğa verdiği yüzüğü tavuk takacak parmak bulamadı da yuttu mu diye aklımdan geçer
hiç düşünmem yani bunu bir erkeğin oraya binbir zahmetle koyabileceğini
yani ilk aklıma gelen
yüzük yumurtlayan tavuk hikayesi olur sevincim
bu düşünce daha bi hoş geliyo bana
azzime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:azzime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy çok hoşş
emin misin
evet hemde çook.takmayacak olanlar bana verin takarım kokulu mokulu :sırıtık:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.