sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık ama bu garip erkeklere bi teşekkür etsek iyi olurdu hani odunluktan çıkarlar belkibu düşünce daha bi hoş geliyo bana
haklısın sevincim

erkek model makineler yağ ile çalışır ne de olsa
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık ama bu garip erkeklere bi teşekkür etsek iyi olurdu hani odunluktan çıkarlar belkibu düşünce daha bi hoş geliyo bana

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık ama bu garip erkeklere bi teşekkür etsek iyi olurdu hani odunluktan çıkarlar belkibu düşünce daha bi hoş geliyo bana
haklısın sevincim
sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık ama bu garip erkeklere bi teşekkür etsek iyi olurdu hani odunluktan çıkarlar belkibu düşünce daha bi hoş geliyo bana
haklısın sevincim
Ayy ne hoşsun yüreği güzelim bol yağlamak lazım o zaman.
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık ama bu garip erkeklere bi teşekkür etsek iyi olurdu hani odunluktan çıkarlar belkibu düşünce daha bi hoş geliyo bana
haklısın sevincim
Ayy ne hoşsun yüreği güzelim bol yağlamak lazım o zaman.
bol bol cıvık cıvık hem de
sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yılların pasını ancak söküp atar dimiiii

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yumurtadan başalar başak güzel fikirlerle devam ederler inşallah.sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yılların pasını ancak söküp atar dimiiii
küflüler işte
sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yumurtadan başalar başak güzel fikirlerle devam ederler inşallah.sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yılların pasını ancak söküp atar dimiiii
küflüler işte
Hem pas tutmaları zor olur bizde sık sık yağlarsak oldu bu gibi

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yumurtadan başalar başak güzel fikirlerle devam ederler inşallah.sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yılların pasını ancak söküp atar dimiiii
küflüler işte
Hem pas tutmaları zor olur bizde sık sık yağlarsak oldu bu gibi
fikir yürütmekte şahanesin sevincim...
ee ne demişler geçinmekte yüzü olmak lazım dimi
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık ama bu garip erkeklere bi teşekkür etsek iyi olurdu hani odunluktan çıkarlar belkibu düşünce daha bi hoş geliyo bana
haklısın sevincim
azzime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:azzime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy çok hoşş
emin misin
evet hemde çook.takmayacak olanlar bana verin takarım kokulu mokulu :sırıtık:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.