You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Esselamüaleyküm arkadaşlar...

Esselamüaleyküm arkadaşlar...

Profesör
RE: Esselamüaleyküm arkadaşlar...
hocam bu yorumunuzdan cıkardıgım sey,sızın depresyonda oldugunuz.asırı streslı oldugunuzu da soyleyebılırım. Manevıyat sızı rahatlatacak olsa da sıddetle bır uzmana gıtmenızı onerıyorum.kendı basınıza bu yukun altından kalkacagınızı dusunmuyorum
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Taha kardesım.tam 3 psıkolog uc psıkıyatrıst ve bır de norologa gıttım.bır cok etkılı ılacı uzun sure kullandım.ama ne eksı ne artı etkısı oldu.notr yanı.ben de artık sorunumun sadece manevı olduguna karar verdım.ıbadet,dua ve kısısel gelısım metodlarıyla duzelmeye karar verdım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
merhaba hocam hoşgeldiniz gülücük
Bence hastalık veya rahatsızlık değil sizinki Rabbim sizi çok özlemiş.. Allah(c.c) kulunun kendisine yaklaşmasını istediğinde onu insanlardan , çevresinden uzaklaştırır derler.. gülücük Elhamdülillah sizin ki sorun değil nimet ,İnşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Oy mılat kardesım...bu yazın oyle ıyı geldı,ıcımı oyle ferahlattı kı anlatamam.ben de aynen boyle dusunuyorum.ınsallah ıkı hafta kadar bır sure memleketımden baska bı sehre gıdıcem.bu bana daha da ıyı gelecektır...Allah razı olsun kardesım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ne demek .. siz güzel şeyler düşünürseniz güzel şeyler olacaktır ,İnşallah ... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.