You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eşinin ikinci kez evlenmek istemesine kadın karşı çıkabilir mi?

Eşinin ikinci kez evlenmek istemesine kadın karşı çıkabilir mi?

Profesör
RE: Eşinin ikinci kez evlenmek istemesine kadın karşı çıkabilir mi?
böyle bi lüksüm varsa sonuna kadar kullanırım gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
şöyle diyeyim _melek_ bi bayanla zaten zor anlaşılıyor ikincisini kim nasıl idare etsingülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
1.si erkeğin bakmaya gücü var mı?
2.si ise eşinin razı olması lazım ben böyle biliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bizim gönlümüz halk pazarı gibi herkese açık yer değilki birden fazla giriş olsun.. Gönlümüzün kotası tek kişilik malesefgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben bu konuyu pek önemsemiyorum aslında o yuzden fazla bişey bilmiyorm cehaletime verin...ama gunumuz erkeklerin çok merak ettiği konulardan birisidir bu...biraz köşeye sıkışsa Peygamberimizde evlenmiş başka hanımlarla derler çıkarlar...o iş öyle keyfii bir şey değil işte...bu zaten öylesine sorulmuş bir soru olabilir elbette ama bunu merak ettigimiz kadar daha muhim şeyleri merak etseydik daha güzel yerlerle olabilirdik...
adam karısını aldatıyo mesela ayrı ev tutuyo bununla yetinmiyo bide cocuk yapıyo daha da yetinmiyo eşinin rızası olmadan eşinin cocugunun nafakasını sevgilisine yediriyo sonra toplumdan biraz ayıplanınca imam nikahını kıyıveriyo neymiş efendim dinimizde 4 eşe kadar musade var...öyle kafana göre değil o iş sen kimi kandırıyosun...

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Peygamberimizde evlenmiş doğrudur ama kıydığı nikahlar farklı sebeplerden dolayı şimdiki gibi sadece bi heves uğruna kıyılmış nikahlar değil tabiki ilahi_aşk
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tabiki...Resulullah'ın (sas) hayatının sadece bu bölümnü kendine örnek alır bizim milletimizin erkekleri ama gülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.