Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi
eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi
Cocuklara sevimli gelebilmek icin cok dikkat edoyorm giyimime filan .
Ya insallah zamanla bunu asarim
(
Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...
Koşarak Ulaştır Ya Rabb...
Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...
Yüreğim!
Kör düğüm ...
(tersten başlıyorum)
5. çarşaf giyen bayanlar
4. sade ve koyu renkli hatları belli etmeyen pardesü ve omuzları kapatan sade renkli başörtüsü
3. canlı renkli dar pardesü (kap) ve canlı renkli başörtüsü
2. mini etek, tayt v.s dekolteli üst yapılı açık saçlar ve makyajlı (yarı çıplak dediğimiz tabir)
1. tayt, kot, kumaş pantolon, dar tunik tişört v.s ve başörtüsü ve makyajlı
Allah kadını öyle güzel yaratmış ki bu güzellikleri kıyafetlerle bile kapatmak zordur.. adı, sesi, dokunduğu eşyalar bile etkiler erkeği. bu yüzdendir ki Allah kadına ziynetlerinizi gizleyin, sesinizi gizleyin başörtünüzü şu şekilde örtün diye ayrıntıya bile girmiştir. Ancak bazı kadınlar, kapanmanın gerçek maksatının erkeği etkilememek olduğunu bilmeyip, Allah kapan dedi kapandım, diyor ve devamındada şu parfüm daha etkileyici şu ruj daha güzel, şu pantolon bir bakanı bir daha baktırıyor v.s diyerek, erkekleri arkasından baktırmanın yollarını arıyorlar. (çoğunun savunması şu: kendim için böyle giyiniyorum. sizi bilmemde ben yemiyorum.) yani bazı bayanların kapanma sebebi erkekleri daha fazla etkilemek. çünkü kapalılık gizemi doğuruyor.
kısacası Allah kadınlara kapanmazsan erkeklerin dikkatini çekersin al şu başörtüsünü kapan diyor, oda dalga geçer gibi o başörtüsüyle öyle bir giyiniyor ki, açık halinden daha tehlikeli bir hale geliyor.
yahu erkekleri etkilememek için kapanıyorsanız makyaj neden? parfüm neden? hatları belli eden kıyafetler neden? sorması ayıp olmasın başınızı neden örtüyorsunuz?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi